Followers

Tuesday, May 18, 2010

Buffered Earning Dah Muncul, Rugi Ni Kalau Tak Berusaha Tapi Perasaan Aku Sangat Malas

Tak ade mood nak blogging minggu ni. Tapi time tak ade mood nak blogging pulak buffered earning muncul. Time aku beria blogwalking tak nak pulak datang. Ni dah malas, dah tak ade mood baru datang. Kan rugi kalo aku tak buat ape-ape, tak berusaha menarik perhatian ramai ke blog ni sekaligus menjunamkan trafik blog masa buffered earning berlegar-legar kat blog. Rugi lah rugi....

Halahaaaaaaaaaai lahai lahai lahai..

7 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah..
dh ada buffered tuh

..nOj.. said...

yelah. mmg ade masa2nye kte ni akan rase malas nk buat seme tu. malas nk menulis. malas nk berblogwalking. malas nk tarik org dtg. pesai ntah

izansalleh® said...

bloging bloging bloging sampai muntah! HAHAHAHA

Ainee Cumi said...

meh lar jadi rajin...rugi ohh

kodok hijau the ghost writer said...

jangan malas boleh tak? nanti kak tipah naikkan traficc awak.

kodok : kak tipah berambus

kak tipah: hish tak kaci peluang pong

kodok: berambusss

rashid said...

Berblog ni ada turun naiknya...kalau bukan mood kite, mungkin sebab internet...so, itu akan menggangu tumpuan nak berblog...blogwalking apatah lagi...hehe...keep it up...

touyakaruma said...

aku tak pernah gi merasa ...wuwuwuwuwuw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails