Followers

Monday, May 10, 2010

Selamat Hari Emak

Selamat hari ibu kepada semua yang bergelar ibu, mak, umi, mama, mummy dan sewaktu dengannya. So kepada yag bergelar anak, ape yang korang buat semalam sempena meraikan hari ibu? Aku pulak? Aku buat kek jek untuk mak semalam..hehe. Cakap banyak tak guna, layan je la gambar-gambar kek i okeh. Walupun comot tapi rasa dia tetap umphhhh...

Sahaye tak reti buat icing untuk hias kek. Pakai m&m dan white choclate chip sahaje yang mampu =)

Haha.. nak tulis 'Mother' tak cukup ruang ni sebenarnye, jadi letak 'Mak' jek.. Boleh?


Upacara memotong kek. Mak kate -> "Ambil gambor tangan jek tau, muke tak payah."

Kek Cokelat Moist untuk semua ibu-ibu yang baca blog ni (untuk tegok je la..hehe =))

11 comments:

NeenaAnuar said...

wow!! harus your mom bangga with you dear! kek hasil air tangan sendiri tuu.... huhuhu...

memang menawan tol lah moist cukelat kek tu! ;)

sI tEDI said...

wah! Lama x buat kek!!

sedap nampaknye tu!

..nOj.. said...

siyes nmpk sedap je kek ni walau bersememeh di merata2. rase nk colek je cekelat yg tinggal atas pinggan tu... uisshh beh nye

fiD said...

comel je ..ohoho... pakai peanuts ye...

sedap.. byw, apy mader day

illafira said...

wah.. sedapnye.. choc moist..

Anak Perak said...

happy mak day.hehe..x muat nak tulis mother kat kek :)

dayah aziz said...

wah sdap nya kek tu...
ade resepi??=p

Aini said...

dayah : ade resepinye, simple jek.. nak ke?? huhu

harukhichi said...

wah sedapnya!! nak resepi leh??

harukhichi said...

Wah sedapnya! ader resepi tak? nak try jugak lah..haha

Aini said...

harukhichi: resepi di sini http://ceriteras.blogspot.com/2010/05/kek-cokelat-moist-mudah.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails