Followers

Wednesday, May 5, 2010

My Message to AIDSAware


Cegah AIDS, Sayangi Diri, Sayangi Keluarga, Sayangi Masyarakat. Okeh itu mesej yang aku sumbangkan kempen AIDSAware. Jom lah ramai-ramai sokong ni okeh kawan-kawan. Untuk menyokong kempen AIDSAware ini, sila dapatkan maklumat lanjut di sini.

Maksud mesej - Kita sebagai individu yang bertanggungjawab terhadap diri kita sendiri perlu mencegah dan mengelakkan AIDS. AIDS musuh hidup. Pikirkan diri, pikirkan keluarga dan pikirkan masyarakat. Kekang ia daripada membuat kehidupan dan masa depan menderita. Cara terbaik ialah mencegah. mencegah demi kebaikan dan kesejahteraan bersama.

Bagi sesiape yang belum join dan mau sokong kempen ni, ayuh suarakan mesej AIDSAware anda kat aidsaware.ruumz.com. Siapa dah join, bolehlah layan video project alpha episod 15 hingga 17 kat bawah ni... =)


Episod 15


Episod 16


Episod 17

2 comments:

Lepat Pisang said...

Jauhi Aids dan nikmati kehidupan dengan lebih sihat..kempen kesedaran sangt penting coz tak ramai yang aware pasai benda ini...

Eyriqazz said...

cantik banner yang dibuat tu..buat sendiri ke?kreatif..

P/s:jika ada kelapangan, dijemput join contest hadiah birthday buat puteri tersayang...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails