Followers

Monday, May 17, 2010

Ketty Natalia Rasul Khan Program Mentor Yang Disingkirkan?

Malam tadi aku tengok rancangan mentor tv 3 tu. Semalam pkumpulan B yang perform kan yang mana Ziana zain dan anak muridnya si Thalia atau nama penuhnye Ketty Natalia Rasul Khan pun termasuk dalam kumpulan B ni lah. Tetiba masa awal-awal rancangan ni start je dah bikin hot.

Ape tak hotnye bila protoge Ziana Zain si Ketty Natalia Rasul Khan tu dikatakan telah ditukarkan dengan protoge lain. Pasal ape? Terkejut jugak aku. Masa aku tau tu, spontan dalam hati cakap kesian dak Ketty Natalia tu. Mesti malu dia dan famly dia.

Pasal masa minggu pengenalan minggu lepas kan dia dah buat persembahan, mestilah saudara-mara, kawan-kawan, jiran sume dah tau dia terpilih masuk mentor. Tapi tup-tup belum sempat bertanding, dah di singkirkan. Mesti lah cam sedih, malu semua kan. Di singkirkan ke atau dia yang tarik diri aku tak pastilah.

Tapi tadi kepoh tengok kat facebook thalia, member2 dia tanya lah kan macam ne bleh jadi cam tu. Dari jawapan dia memang nampak dia sedih, katanya pasal orang cakap dia tak fokus dan tak bagi kotmitmen walaupun dia dah praktis tu yang di reject.

Entri ni di tulis bukan nak salahkan mana-mana pihak, sebab aku pun bukan orang kuat mentor yang serba tahu pasal hal diorang kan. Aku rasa Ketty natalia ni best gak dia nyanyi ari tu. Tapi nak wat cam ne, bukan rezeki dia.

Hmmm... macam-macam kes pulak dalam mentor 4 ni kan.

9 comments:

Hazzy Ishak said...

erkkk

Shamyl said...

ziana zain tak suka orang kerek kot... dalam iklan pun ada perasan tak dialog ziana zain cakap,

"ni melibatkan maruah... akak tak malu, kau yang malu..."

haaaa!!! maksudnya ziana zain tul la tu...

Ainee Cumi said...

kesiannya!

churalliya said...

check senarai peserta contest di churalliya.blogspot.com
tq

Nadia Ibrahim said...

kesian gila dia ni..

Nazz@Purple said...

tu la name nye kalo bukan rezeki..dlm mulut pun boleh keluar balik..

NeenaAnuar said...

isk! macam2 hal lah skg nie kan!

hudhud said...

ish ish , malu je dah dpt terkeluar balik huhu

Anonymous said...

biau la dia keluau... ipokrit sgt.. utang kami xmo bayau... mmg btul ziana patot wt can tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails