Followers

Wednesday, May 5, 2010

Bila Teh Panas Bertukar Menjadi Teh Ais

Wahhh gila lama meeting tadik. Dari pukul 12 lebih sampai dekat pukul 3.. Sampai teh panas yang di hidangkan dah bertukar jadi teh ais kau penangan keterlamaan duk terhidang atas meja bilik meeting yang sehejuk itu.

Ok otak separuh beku, perut dah mengeluarkan pelbagai bunyi. Keroncong dan dondang sayang bersilih ganti. Mari pergi mengisi perut pakej lunch + minum petang sekali. Makan makan... Lalalala~~~~~



p/s : Tetiba teringin choclate strawberry cake dari secret recipe. Cam ne?

8 comments:

sI tEDI said...

belilah

Didi Nadhirah said...

gemok nanti

azieazah said...

Wow!... SR memang tiada tandingan.. Cepat cari, nanti malam ngigau plak.

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha..

rasanya lebih menyeksakan duk dalam meeting lama2! erkk!

giler la sampai teh panas jd teh ais. hahaha.. x yah susah2 nk cari ais, guna kesejukan aircond je.

kalau beli kek secret recipe, belikan utk saya 1 cheese cake! hahaha

C.Azun said...

boleh lapa mcm ni . order teh ais satu . hehe ;))

Yorke Kun said...

hahaha..bapak lama..3 jam?..dok dlm lcture room dgr kuliah sejam pun dah lelap..hahaha

::ienafazlyna:: said...

sangat menggoda la itu kek...

FatinSyahirah said...

nak kek jugak!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails