Followers

Thursday, March 25, 2010

Akibat Masalah Gengblogger - Blog Tentang Hidup Tukar Template

Oleh kerana Gengblogger ada masalah dan tak boleh lagi melepak kat situ seperti selalu, maka aku merasa tersangatlah bosan tahap gaban beberapa hari ini. Untuk menghilangkan rasa bosan itu, pelbagai benda aku buat. Blogwalking dengan rancaknya tidak cukup untuk menghilangkan kebosanan.

Maka dengan itu, aku telah mendapat idea untuk menukar template blog. Makan masa juga mencari tempalte yang sesuai dengan jiwa ragaku. Akhirnya template ini yang di pilih. Aku suka sebab pertama tema die purple, my favourite colour. Lepas tu dia nampak kemas dan simple. Betul tak?

Template baru. Purple gitu. I like!

Template lama macam ni la. Lupe nak print screen, so amik yg demo je.


Memang dah lama nak tukar template ni sebenarnye. Tapi perasaan malas mengatasi segala-galanya. Tapi alang-alang dah kebosanan tak dapat bukak Gengblogger, dapat jugak luang masa cari template baru. Template ni dapat kat [ sini]. Banyak cantik-cantik woo..

27 comments:

ARC™ said...

template designer yg blogger bg baru2 ni lg lawa n simple aku rase

MISH LOLIPOP said...

amek award kat sini ek

http://nyokmanis.blogspot.com/

nur 'adli azhari said...

saya guna template lama u

Tn.Punya said...

nice ..cantik ada semangat nak datng ni

e p i x ____ said...

apa jadi ngan gengblogger ehh?
syg la kalau rosak gitu je..
bangkit gengblogger

Eye_nee said...

New Template yer...nice...

ratna said...

simple is better.. betul ckp awak..nampak kemas..

Adya A. said...

tertanyer nadia ngape gengblogger xdpt open.... maybe technical upgrade kot....

mommyYen said...

i like too..so sweet..

iyda7 said...

GB pindah server.. cek kat blog.. der info psl GB.. xpun g blog enck ben.. owner die

NeenaAnuar said...

Chantekk umah baru! ;)

btw.. you've got award & tag from me keh!

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/anugerah-terhormat.html

nn said...

cantik layout baru :)

kodok hijau the ghost writer said...

aku chat ngan kong..rasanya mcm tak leh selamatkan GB..tapi kong tengah usahakan..aku bagi masa seminggu kat kong utk btolkkan GB..kalau tak aku buat satu laggi GB.. hosting pon aku dah bayar..stanby kalau GB tak leh masuk... kita akan ada memberbloggerlak...tunggu berita terkini dari kong..ok caloss

sayang...cantik blog baru macam pemiliknya juga..hahaha

PEREKA CERITA said...

ada byk lg... yg serupa cam gengblogger.. tp gengblogger pling best

1)http://www.ozbloggers.com/
2)http://www.imcurtain.com/
3)http://ping.sg/
4)http://jombuzz.com/
5)http://www.petalingstreet.org/

joegrimjow said...

berumah baru ni
ok la ni
;)

nebular said...

Hi, decide what you think is good for u.......btw thanks for drop by at my site.

kodok hijau the ghost writer said...

GB dah leh masuk..tapi tak berapa stabil...itu yang dibagitahu oleh kong

walaupun macam macam ada,,tapi GB the BEZTTT

nuyue said...

ooo...patutlaa 2 3 hari ni saya xleh masuk BG..rupanya pindah server yer...

cantiklaa umah baru awak..simple

salam perkenalan dari saya

~ ReD ~ said...

masa GB ada prob aritu pun, ada gaks terasa nak tukar tmplate sebab masa nak blogwalking kt GB dah FREE. hihi

masterly02 said...

salam..
betullah..GB x der rasa boring plak..haha
cantik template baru nie,I also Like!!
(terus rasa nak tukar template gak..haha)

kasmin said...

iyer... template ni cun dari yg sblumnyer... :D

mie said...

menarik template ni...
nak tukar template juga la..
hahhahaaa

Anonymous said...

Cool..

Try this link:

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries and you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

zaiMi said...

lawa gila template ni. cun dan kemas. memang terbaekk!

Nurul Harun said...

simple itu menarik kan? hehehe. :)

salam kenal..

thanks kumen di entri nurul.

anastasheeka said...

template lame pown lawa! :)

ZACK ENTRY said...

nice template..=)


sedikit info kenapa GB tak boleh dibuka..
Geng Blogger

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails