Followers

Wednesday, March 17, 2010

Jatuh Cinta Dengan Lagu Susun Silang Kata



Sekali dengar macam biasa-biasa jek lagu Susun Silang Kata yang Aizad ni nyanyi. Kali kedua dengar macam sedap jugak lagu ni. Kali ketiga dengar, sedap sungguh lagu ni. Kali keempat dengar, ok ready, nak download lagu ni sekarang jugak!

Sedap lagu Susun Silang Kata ni. Merdu sungguh suara si Aizat ni yek. Memang sedap-sedap belaka lagu yang dia nyanyi. Jatuh cinta i tau. Ups gambar kat atas tu gambar aizat zaman dulu-dulu ye.. =)

Haaa sekarang dah kurus, hensem kacak bergaya dah. Cayalah..





Lirik Lagu Aizat - Susun Silang Kata

Aku ingin bermimpi denganmu
Ke awana untuk teman bintang bulan
Kerananya lebih terang sinarnya
Dengan kehadiran kau dan aku

Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu

(korus)
Kau umpama susun silang kata
Yang terakhir untukku
Sekian lama ku mencari
Rupa-rupanya di depanku
Hidup ini tak bererti
Jika tiada cinta di hati
Untuk terus ku teguh berdiri

Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu

(ulang korus)

Dan tak kira apapun
Yang terjadi dalam mimpiku
Usahlah ia berakhir
Tanpaku memilikmu

(ulang korus 2x)

7 comments:

sI tEDI said...

x pernah dgr lagu ni.. asyik dgr lagu pergi jek.. :)

hajarus said...

lagu ni lagu terbaru Aizat ker...?

From The News said...

memang best lagu ni!

ahmad said...

tulah cam best je...hehehe

Luffy said...

oh ya
dah lama aku x follow lagu
huhu

Luffy said...

mcm makin kurus plak aku tgk

Nazz@Purple said...

nazz pon tgh giler ngan lagu ni skrang nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails