Followers

Saturday, March 20, 2010

Bye Semua... Aku Mahu Pergi Membawa Diri Untuk Beberapa Ketika...

kredit to google

Mulai tengahari ini sehingga masa yang akan diberitahu kelak, aku akan menyepikan diri untuk beberapa ketika.. Mahu pergi bertapa mungkin...

Adakah mahu menyepikan diri kerana merajuk lantaran Hot fm tak call aku untuk panggilan masyuk hangit?? Boleh jadi jugak la kn... Tapi serius (baca dengan muka serius), ada lagi sebab yang lebih penting dari itu..

Walaupun aku sepi dari blog ini, kalau korang menjengah blog ini sudi-sudikan la mengengetik iklan nuffnang sekiranya mereka berjaga ok... Sepakat membawa berkat.. =)

Usai perkara itu aku akan kembali mencoret perkembangan terbaru... daaaa....

7 comments:

fiD said...

lol! p mano nie? awat tak bagitaw?

xerox_91 said...

Knapa?? Nak gerak ke tmpt yg jauh ker??

saya_arief said...

p lma ka..??
kite teman2 bukan apa,
takot xt'urus lak blog nih nanty..huhu

sI tEDI said...

bawa diri? huH! terluka ke?

adiwarnatasya said...

Aikkk mahu kemana???
Bercuti ker???
*Semoga happy selalu yer:)*

Mr Kamikaze said...

Ehh..nak ke mano pulak nie..
jgn lah mcm tue..
x bek merajuk...

eyriqazz said...

take a break bagus untuk minda..nanti dah kembali hello2 la ye?....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails