Followers

Thursday, March 11, 2010

Sudah Jumpa Yang Berkenan. Apa lagi? Sambar La Dengan Rakus.


Akhirnya berjaya jugak membeli kain pasang kebaya sulam ni. Niat di hati nak pakai time kenduri kahwin cousin nanti. Tapi tengok la nanti sempat siap ke tak. Walaupun tukang jahitnye hanya la emak sendiri tapi tetap juga kena Q ye.. Ikut giliran. First come, first serve..huhu. Ni kira tempah lambat tapi nak pakai cepat, agak-agak buleh ke dapat? Hurmm..kena rasuah sikit gamaknye baru buleh dapat kot.. Miahaha..



Kain ni aku beli online dari PRETTY MOMMIES. Cantik, kualiti pun ok. Harga pun berpatutan jugak. Banyak lagi yang cantik-cantik,rambang mata i. Sape nak tengok boleh terjah ke online butik PRETTY MOMMIES.

Paling aku suka sulam kerawang dia yang berwarna warni tu. Mulanya nak cari yang warna merah cair yang macam pink siket tu tapi tak ade pulak. So ambik je la yang ni. Santekk jugak ye dak?


Sulam dia kat belakang pun ade, untuk tangan pun ade. Nice tau. Tak sabar nak tunggu dia siap. Yeahhh..

17 comments:

ZIANA ♥ FARREL said...

cantik...brp RM u beli??

Aini said...

RM 60 shje.. =)

ZIANA ♥ FARREL said...

dgn postage ek??murah gak..ade shawl sekali kan??i nak tempah ngan mak u la..kat jb kan..heheheh

Aini said...

postage 8rgt. yang ni tak de shawl tau.. Tp ade je yg ade shwal kat pretty mommies tu =)

Uh nak tempah, hehe..

Armyrule said...

nanti bilo dah siap, snap pic yg sedang kamu pakai pastu buat posing ala2 model...hahaha

F I T said...

wah nak jadi nenek kebaya ke hehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nak satu!!

hajarus said...

wow.. cantik laaaa..

kodok hijau the ghost writer said...

aku lelaki aku perlu menyibuk kat sini hahahaha

kodok hijau the ghost writer said...

sewa boleh tak ?

NeenaAnuar said...

I loiikkee kain sulam kerawang camgini.. nak2 kalau buat kebaya nyoya.. lagi vogie da vasss!

anyway.. like the colour that you choose! ;)

samanosuke_04 said...

wooo membeli online nampak.. hehe, aku pun tengah ketagih ebay gak skang nie.. hoho kebelakangan nie asyik menang jer bidding. .hhohoho

adiwarnatasya said...

RM???
Owahhh tantek ler:)
Berkenan saya...

ila-ali said...

Mengancam ni bila memakainya. Boleh masuk pertandingan ratu kebaya nih :D

yanmie said...

salam aini,

wah menarik dan cantek..thanks for sharing, nnti nk pi terjah blog tu..hehehe

suria_reaL said...

waa..lawa2...yg warna warni tu...;)

siti nur fadhilah said...

nice piece.
i ada 1 kaler pink. :) tapi jaraaaang pakai. -.-"

selamat cepat disiapkan. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails