Followers

Monday, March 29, 2010

Mane Ade Lobang Ngek

Ape benda yang nak kau bebelkan hari isnin yang lemau ini? Masih sedih dengan kehilangan handphone kesayangan. Walaupun harga tidak la beribu tetap sasau dibuatnye.

Mane tak nye, malam tadi tengok my kucing gedik beraksi, aku pun terus keluarkan handphone macam biasa nak snap pic die..

Terenterennnnn..... Aik cari button kamera tak jumpe. Cett, terlupa ini bukan handphone kesayangan tapi hanya nokia 1202 yang pinjam dari mak. Mana ade lobang kamera ngek!


Huwaaaa... Aku rindu telefon yang hilang tu.. Walaupun tidak semahal handphone korang, tapi aku tetap sayang tau.. Bagi aku dia dah cukup sempurna dah. Kamera ok dan boleh dengar lagu time tunggu bas dah cukup . Tak nak pun beli yang mahal2 (tapi kalo orang bagi free aku tadah tangan je la..hehe).

Ini lah rupe kesayanganku yang sudah hilang, tercicir dalam teksi akibat kebudusan aku sendiri.... Siapa yang jumpe tapi tak mau pulangkan tu, bergembiralah ye dengan kesusahan orang lain. Nescaya BAHAGIA hidup ko tau..

p/s: Menunggu gaji sambil menggogle model sony santek-santek.. =)

12 comments:

anastasyea said...

kesianye akak tengok... nak kasi handpon pun akak bukannye gaji beribu... sabar lah ye... nanti dapat gaji.. beli le yang baru. Lain kali kena sentiasa beringat. p/s: Teringat HPhone akak yg hilang dulu tertinggal kat perhentian bus :(

Azuan said...

aku nak tukar hp sony jugak ler huhuu

~ نورحياتي ~ said...

alalala..siannyer die..takper..sabo je la..

hp sy pown bknnya canggih mane pown..hehehe..

len kali hati2 erk.. :)

Eye_nee said...

Cik Sama Nama:

Sabar ek..kumpul dulu sen tu jd RM..sementara tu usha2 dulu model dia...

Kujie said...

cash out NN, belilah baru...:)

Aini said...

Kak KUjie : NN Belum mencukupi =)

EYe_nee & hayati : sednag bersabar la ni...huhu

Anuar : Kalo tukar tak yah pakai duit best kan..

anatashayea : Baik ka.. memang over berhati-hati la pasni =)

kodok hijau the ghost writer said...

kaw nak kodok belikann boleh tarak hall

cuba cakap kodok tolong belikann...cakap dengan manja...

starsyeea said...

erkk...nape hp kite yg ilang tu same yang? uwaaaa...ni zaman org nk amek hp sony erik ke???

rindu hp jugak...isk...isk...:(

enyheartsdiamond said...

eny guna henfon nokia buruk tu jugak skrg :)

chill!

kodok hijau the ghost writer said...

ok nanti kodok belikan

Toh said...

SONY best!

sI tEDI said...

beli yg lagii mahal! ekekekek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails