Followers

Friday, March 19, 2010

Hoit Nak Marah Je Kije Hari Ni

Makan budak... Warghhhhhhh

Hambek.. Hari ni dapat pakej free. Pakej selsema + sakit bulanan. Hingus meleleh tak berenti. Tisu pulak dah pupus kat dalam office ni. Hangin tul.. Dah le malam tadi tunggu somone tu sampai tertido, geram sungguh. Ade je hal yang mencarik-carik hati ku ini. Mood tengah swing ni ade aje yang tak kena kan.

Ni lagi satu. Panggilan hangit Hot f.m ni. Bile ntah nak call aku pulak. Jeles tul dengar orang len menang beribu-ribu. Kasi aku seribu pun cukup la weh.. Kasi la chance kat aku pulak. Penat dah tau mendaftar je tapi tak di call2. Sekali daftar 50sen, kalo dah berkali-kali daftar tu tak ke habis kredit aku kat die je? Bayar balik!

Cett.. emosi sungguh entri di pagi hari ni. Sampai Hot fm pun kene marah ngan aku..huhu. Ape nak buat mood sedang swing.. Harap maap. =(

Tisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nak tisuuuuuuuuuuuuuuuu!

13 comments:

zulkbo said...

SALAM..
sabar dik..hilang manis nanti
he he..(manis juga walau marah)

wawan said...

sabaq².. sama la kita elesema.. minggu lepas kena serangan PMS.. gila ah!

nand nasyari said...

marah2 nnti cpt tua..ahaks~ ;D

kodok hijau the ghost writer said...

siannya sayang kodok ni... ala bucukk..comeynya muka dia...tulah jgn asyik nak makan aiskrim kan dah nak deman... ala..ciannya dia.....ala bucukkk

Aini said...

zulkbo : kurang mani tambah gula =)

wawan : itu satu keseksaan kan =)

nand : sudah pun tua ni..hehe =)

kodok : kodok memg suke over kan..haha

Didi Nadhirah said...

amboi2 eye liner die melentik gitew....br je dapat pakej percuma tu semalam MC lg habuannya

Aini said...

didi : itu harus... auww =)

Cik Norfa said...

lar...bukan ke keje awak memang sebagai "tukang marah" ..sebab tu la kejenya marah jerk (:

takpe....tarik napas...senyum...gerenti tak jadi marah-marah.

sI tEDI said...

hormon x menentu.. tu yg nak marah je ek?

Muhammad Safie said...

uik..jgn mrah2...rilek2 la

cik syazni said...

get well soon :)

saya_arief said...

entri yang emo..
sabaq naa...
dugaan smua nih..
nanty kalo da dapat beribu2 tuh, belanje la yer..

Adila Ady said...

anda sakit...?jangan jadikan hotfm sebagai mangsa...

hehe..

gurau je..

get well soon.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails