Followers

Sunday, March 7, 2010

Sepetang Dalam Proses Menghilangkan Gundah Gulana

Macam pelik je entri kali ni memaparkan gambar-gambar aweks yang lebih dari biasa. Jarang aku letak pic awek mahupun balak dalam blog ni sebelum ni. Tapi hari ni lain pulak ceritanya

Alkisah semalam pergi teman my adik beli handphone kat Tesco Bukit Indah yang baru bukak. Mak aih, orang tak macam sardin pulak kan..

Memang die dah lama aim Nokia X3. So target kitorang memang cari Nokia X3 la. Cari punya cari, melekat kat satu kedai ni. Dan sebelum comfirm beli wajib la kiranya mengetest dulu kan. Hasil nya gambar - gambar awek di bawah ni la..

First mesti kasi test tgok gambar si kakak dulu.. Oraittttttt...

Then baru gambar empunya Handphone pulak. Ngeh3... =)


Pastu berdua pulak tanda setuju dan comfim... =)

Balik umah tengok si budak tengah terbongkang tido atas sofa.. Ewah- ewah.. Hidup nak sedap je kan..Tido atas sofa, bawah kipas.. Ishk2.. Kucing zaman sekarang. P/s : ni awek jugak, name die NInie. <--- gile gedik name =)

3 comments:

ZACK ENTRY said...

sian kucing tuh..nape tak selimutkan die?=P

Armyrule said...

pergh...kayo awek2 nih..beli henset baru...dengki tol...hahaha

zaradgreat said...

perghhhhhh
cute gila
kucing tuh la.
heheheheh

wahhhh.
bau kedai.
henset baruuuuuuuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails