Followers

Thursday, April 15, 2010

Aku Nak Bercerai

Haiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!! Karate laptop, kasi terbelah dua.. Puas!

Ni la orang kata, marahkan nyamuk, habis kelambu di bakar,

Marahkan Broadband, laptop jugak yang nak di karate!

Aku sangat bengang ye dengan servis ko yang semakin macam @#$%^&*($#@ ni.

Jangan sampai aku bertindak lebih ganas ye..

Awas kamu.. Kita akan bercerai tak lama lagi.

Biar lah aku nak curang. Aku tak mau dah tengok rupa kau lagi lagi. Muak, jelik.

Lembab! Kura-kura belaan aku pun 10 kali lebih pantas dari kau.

Tak sangup dah aku nak bersama kau lagi.

Tak berbaloi-baloi langsung!

Gud bye la.

Sekian

11 comments:

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

cari jek yg lain..hauahhauahau..ceraikan die talak 3

saya_arief said...

haha..sabar2..

mIsH IeRA cIK irAh said...

bercerai dgn celcom dgn talak tiga. Tiada pengampunan dari saye! titik!

+h!d[@]yah+ said...

haha..
broadband pown wat hal ke???

ASaDa RyutaRo said...

hahaha..

beruk ban mana la yg kamOo guna sampai begini punya teruk servis dia?

*mula2 baca tajuk entry ni ingat nak bercerai ngn laki.. keke :P

bawak2 bersabor je la ea. jgn pecah plak laptop tu.

klu pecah, kang susah lak nk update blog. hihi

AISYAH HANI said...

sabar bebanayk... angin benar ni!!

Sonok baca blog awak.. saya dah folo ye!

kodok hijau the ghost writer said...

hahahaha..

ini bakal bini sapa ni? jaga jagalag wahai bopren aini ini. jangan pasal marahkan nyamuk kau kena kerate nanti.

nampak dah ...nampak dah ciri ciri queen control dalam jiwanya hahahahaha

NeenaAnuar said...

Neena dah lama bercerai ngan berukband! skg pakai streamyx teruihh no complain! :D

LIP (^_^) said...

syabar..shabar..hihi

Matjoe said...

bergegar arash....

fitrijohari007 said...

pakai celcom ke?kat penang ni pun asik putus2 je...mane ntah die nyer moto yang TERpantas TERhebat dan mcm2 TER lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails