Followers

Monday, April 12, 2010

Budak Kecik Nyanyi Penuh Perasaan.



Petang-petang cam ni, kalau rasa malas-malas, penat dah buat kerja, sila la layan video ni. Tengok aksi dua orang budak ni membuat persembahan. Selain vokalis, pemain drum pun ade nih berserta awek juga.

Lawal dol.. Tapi budak ni nyanyi sumpah sedap. Yang kawan dia pulak over excited bermain drum sampai terketuk tangan si penyanyi namum beliau tetap cool terus menyanyi.. Caya lah dik..

5 comments:

joegrimjow said...

alahai
xley tgok

Didi Nadhirah said...

budak ni sgt fokus ngan aktivitinye..tp stil leh layan peminat sambil angkat tangan bile org lambai

+h!d[@]yah+ said...

haha..
so funny la..

hanidiyu said...

lawak gila taim kawan dia teketuk jari dia tp still in moood pulun nyanyi hahahhaha

degree said...

i visit your site n i got more information then other visited last month
was good enough then last what i had gone throught


online degree

"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails