Followers

Monday, April 5, 2010

Mari Berkepoh - Keputusan Anugerah Bintang Popular

Tok Siti yang anggun.Perut cam besar kan.. Mengandung ke? Kepoh..huhu
[Gambar kredit kepada sensasi selebriti]

Malam tadi ade Anugerah Bintang Popular Berita Harian kan. Aku sempat tengok tak sampai setengah jam pun. Lepastu mataku padam secara tidak sedar, bangun-bangun dah pagi. Apekah. Penat sungguh la tu tandanya. Mane tak penat, baru balik dari Pahang tu..

Selalu aku la yang paling beria nak tengok Anugerah-anugerah cam tu. Isu semasa tu beb, kena ambil tau jugak..tak kan nak serius je hidup.. =) Tapi dalam majlis anugerah cam tu, paling aku suka tengok baju ngerlip-ngerlip artis la. Tengok sape yang hot sape yang cool.. Boleh la wat modal borak kat office nanti..haha.

Ok la cakap banyak tak guna. Tak sempat tengok kat tv tak ape, tunggu je la mane-mane blog upload gambar red karpet Anugerah Bintang Popular semalam tu. Result die? Aku baca kat blog Qamarrudinfauzi ni tadi, so bertambah lah pengetahuan isu semasa aku. Cett.. Ko ingat exam SPA Ahad ni ade keluar ke soalan isu semasa pasal hiburan ke aini? Haha..lantak.. Layann..

1. Penyanyi Lelaki Popular - Aizat
2. Penyanyi Wanita Popular - Siti Nurhaliza
3. Penyanyi Kumpulan Popular - Bunkface
4. Penyanyi Nasyid Popular - Rabbani
5. Pelakon Filem Lelaki Popular - Que Haidar
6. Pelakon Filem Wanita Popular - Liyana Jasmay
7. Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak
8. Pelakon TV Wanita Popular - Tiz Zaqyah
9. Pengacara TV lelaki Popular - Aznil 10. Pengacara TV Wanita Popular - Fara fauzana
11. Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana
12. Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail
13. Artis Komedi Lelaki Popular - Nabil
14. Artis Komedi Wanita Popular - Nurkhiriah
15. Artis Baru Lelaki Popular - Black
16. Artis baru Wanita Popular - Yuna
17. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Khadijah Ibrahm
18. Artis Paling Popular - Siti Nurhaliza

Waah...nak jugak selitkan gambar ni. Hot gitu =)
[Gambar kredit kepada sensasi selebriti]


11 comments:

fiD said...

yeah! yuna!

ieQa sWetLuv said...

x dapat nk tgk ABP..tdo awal wawawa

Fifi Rahmat said...

x penah tgk
sbb i rase buang mase je

zida said...

sape pompuan dgn laki tu??
sape name die?
lupe lakkkss

kodok hijau the ghost writer said...

tapi awak tetap popular di hatiku.

Nazz@Purple said...

ABP taun ni besh!

Aini said...

zida : tu la Bung Mokhtar & Isterinya, zizie ezetty =)

From The News said...

waduh..sangat seksa di situ..
nak lawan rozita che wan kaa??

Eqah Zaque Billetdoux said...

gambar terakhir memang hot. huhu

hajarus said...

sker sangat tok t menang... ;d

NeenaAnuar said...

adeh!! Bong & Zizie yg tak tahan tu! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails