Followers

Tuesday, April 6, 2010

Rasa Nak Makan Maggi Kari La Malam Ni

Gambar kredit kpd blog celoteh zanaz

Nyum-nyum. Tetiba rasa terliuq nak makan maggi kari malam ni. Sedap nye. Rebus air tak payah banyak kasi kuah pekat sket, letak maggi, bubuh pulak telur sebijik, titik cili padi sebatang dua, campak. Kaco, tunggu sampai kuah kering dan pekat sket, pehhhhhh terangkat beb...

Pasal pe tetiba terliuq nak makan maggi? Pasal lepas tengok pasal Maggi Mee My Way ni ha... sape nak join contest tu boleh la tengok sini untuk syarat-syaratnye. Aku malas nak join buat masa ni sebab dalam otak cuma tengah pikir nak masak maggi kari kuah pekat-pekat balik umah petang ni..huhu

14 comments:

nabilah_2908 said...

hye...slm kenal dari nabilah..

hrumm...lama tul tak makan meggi..rasanya dekat setahun lebih..huhu..

TiKa LEh said...

wow...aku tgk pun trus aku nk mkn gak mlm ni...gmbr menarik untuk dimakan..hahaha

Aini said...

tau tak pe.. sedapnyeee... Tak sabo nak balik umah =)

enyheartsdiamond said...

tau nak makan apa la malam ni..lunch pon makan sorang :(

sI tEDI said...

x ske kuah pekat2.. :)

ejaa said...

adeh terliurrrr!

Nazz@Purple said...

Nazz lebih suke meggi asam laksa..yum..yum.

saya_arief said...

maggi memang bez..
hoho..

Mazeed said...

alamak.. tetibe tingin jugak~!

ASaDa RyutaRo said...

pehhhh!! nmpak cam sedap lak megi ni.

lama seyh x mkn mkn..

NeenaAnuar said...

fuhhhH!! memang terangkat kalau makan maggie with telor & cili padi!

she said...

aduhhh..menggugat iman betul maggi nye

penahatiku83 said...

salam...hai blog walking... sedapnya rupa mee tu.. tp bila fiza makan mee maggi mesti cam tak best jer. cam penin, tp klu lapo, hantam saja... hehee

ZACK ENTRY said...

sedap..sedap..sedap...ssslllluuurrrppppp!!!XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails