Followers

Wednesday, April 14, 2010

Kek Cokelat Moist, Pizza Penuh Keju, Cup Cakes Comel Memang Sungguh Menggoda

Macam tak ade kerja je kan aku melepak kat blog orang. Padahal berlambak. Bukan pe, mata ni kalo dah terpandang blog masakan yang ada resepi sedap-sedap memang melekat je la aku kat situ usha dari latest entry sampai la first entry blog tu tau.

Ni tadi aku baru lepas usha blog akak aeini AT HOme . Mak aih terliuq aku tengok kek cokelat moist dia tu. Blog akak ni ambil tempahan kek dan pizza home made online. Aku rase kalo bulan puasa aku tengok blog ni lelama macam ni memang buleh menggugat iman tau.

Nasib bek akak ni baik hati bagi resepi kek cokelat moist dia tu. Buleh aku cuba try test buat hujung minggu ni. Hai la..lama sungguh tak memasak. Sentiasa sibuk ye akhir-akhir ni. Hujung minggu tak melekat kat umah, ada je halnya.

Meh layan kek cokelat moist yang buat aku telan air liuq dari tadi. Layan gambar je la ye. Nak rasa boleh tempah kat blog aeni AT HOme atau try sendiri resepi yang kak aeini dah free2 je bagi kat blog dia.

Sangat yummy bukan?? Gambar sumber dari aeini At Home


19 comments:

eqbalzack said...

auuwww! sungguh menggoda....haha

tak tahan tgk lelehan cokelat tu...nyum...nyum...

ageeba said...

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SAYA NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. hehe

Cik Lynn said...

sedap giler!
yummy2!!

Cik Lynn said...

sedap giler!
yummy2!!

nabilah_2908 said...

tergoda tgk kek ni...huhu.. ;)

+h!d[@]yah+ said...

pergh!!~~
gle sedapp!!~

sipisenan said...

huhu, nk kek cokelat.. huhu

Armyrule said...

kenapa3...kamu membuatkan kelenjar air liur aku pecah...wahhh, suka kek cokolat...ahahaha..feberet2

Aini said...

hambik.. semua meleleh air liuq petang ni..haha =)

ain said...

terkezutttt woo tgk ini gambar.. hehehe..

alynn malynna said...

e..kesat balik air liur korang sume...hehehhe... tibe2 lapar la pulak walaupun baru makan...

Stargone said...

Nak nakkkkk!! nak kek nak kek!!! kena pulak dengan krim vanilla.. fuuh.. leleh! :D~

sI tEDI said...

lama x buat coklat lembab ! :)

NeenaAnuar said...

melelehhhh air liuqq nie hah dik nonnnn.. huhuhu.. memang sgt2 menggodaaa wwoooo!

Nabiel said...

huhuhu~
hungry2!!cedap!
ngeeee~
ehhh..bru pasan dh tkr layout ea?

blueCITY® said...

salam,

heeeeeeeeeeee..
saya juga suka kek coklat, cheese dll
muahhaha...
nasib tak gumuks

tq singgah n komen blog saya
xoxo

Encik aMin said...

waah, entry ni membuatkan aku lapar~

p/s: i follow u.. :)

Nur Su'aidah said...

fuhhhhhhhh!!!! mahu juaaaa :D

Nurul Harun said...

arghhhhhhhhhhhh tidakkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails