Followers

Tuesday, April 6, 2010

Rezeki Yang On The Way Berduyun Tiba...

Talipon.. Talipon berbunyi... Ada haiwan dalam bahaya... Haiyaa.. Ingat citer wonderpet ke. Macam ni, tadi masuk opis je handphone pun berbunyi. Orang dari company tetttttttt call panggil interiew.

Alaaa.. Pening pale akak. Sekali datang berduyun tibaaaaa (dengan nada cam iklan hot fm..) Dah dua kali orang tu call. Bukan aku tak berminat, kalo tak minat tak adenye aku apply kan. Tapi masalahnye aku asyik mintak cuti untuk interview dan test je akhir-akhir ni. Tu tak camput cuti untuk berhuha huha kat pahang hari tu.

Tu yang seba salah nak mintak cuti lagi. Ni sabtu ni test untuk SPA pulak. Sabtu ni patutnya kerja ni. Kena jugak cuti. Yang interview tu pulak Isnin, kat melaka pulak tu. Mane boleh beb cuti lagi.. Kang tak pasal2 dapat cuti selama-lamanya pulak lagi haru.

Ok la... Hidup tak boleh tamak. Nanti yang di kejar tak dapat, yang dikendong berciciran. Mantap! Siap ade peribahasa, comfirm A+ Bahasa melayu. Jauh sangat melaka tu, pergi yang dekat-dekat dulu je la. Gini la hidup kalo nak maju..hoho.

6 comments:

ice♥ice said...

byk nye twrn dpt..
hee..nwy, gudLuck interview ;]

( tumpang lalu lalang kt cni :P )

Eye_nee said...

Gud luck yer...semoga Allah permudahkan semua urusan tu nnt...

kodok hijau the ghost writer said...

ikut gerak hati, agak agak yang mana paling mudah.. nak dapat.

apa apa pon kodok ucap..selamat hari raya.. uik silap ..selamat berjaya

LIP (^_^) said...

all the best!!

sI tEDI said...

pilih mana yg terbaik!

good luck!

Nazz@Purple said...

pikir baik2..dan pilih yg terbaik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails