Followers

Tuesday, April 6, 2010

Tag Dari Kajol Tau

Okeh setelah di tag oleh saudari Kajol @ Neena Anuar maka rajin lah aku untuk membuat tag ini. Jangan marah neena, memang tengok muke u terbayang kajol..huhu =) Syarat - syarat tag ni adalah seperti berikut :

1. Go to your photo files… Select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!


Ok gambar ni gambar ke 8 dari folder reunion. Cett tak ade muka aku. Redha dan sahaje lah. Dah folder pun nama reunion comfirm-comfirm la penuh dengan gambar kawan-kawan kan..

Memperkenalkan yang tudung puteh tepi tu Aqmar (Sekarang tak pakai dah pendakap gigi dah). Yang tengah tu si Ain. Selalu kena paw makanan ngan kitorang sume masa kat hostel dulu..wakaka.. Yang sepet tepi sekali tu pulak Azie. Dak ni dulu gemok daripada aku, masuk UPM, join tarian UPM, aktif menari sampai sekarang, terus kurus, meletop lawa badan die dah.

Okeh gambar ni masa kitorang buat reunion kelas 504 mrsm pontian 2 hari 1 malam kat Teluk Ramunia Kota Tinggi. Gila best sebab diorang sume memang gila-gila. Sangat sweet memori masa reunion kat sini. Ada banyak lagi gambar masa reunion aku tepek kat entri ini. Sila klik untuk lihat kegilaan kawan-kawan ku =).

Okeh sekarang nak tag lagi 8 orang. Aku pilih mereka-mereka ini yep..
1. Cik Tedi
2. Nazz Purple
3. Cik Ejaa
4. Enyheartsdiamond
5. Tika Leh
6. Nabilah
7. Cik sama nama (eye nee)
8. Ice

Yeah..done!

11 comments:

NeenaAnuar said...

hohohohoho... muke I merah bukan sbb marah.. tapi sbb blushing! hehehehehe....

Thanks dear sbb sudi wat tag nie.. nanti I tag you lagi yer! :D

kodok hijau the ghost writer said...

hu....selamat

nabilah_2908 said...

hye aini... ;)

thnks...nanti sy buat yupp... (^_^)

ejaa said...

lor xde ke pic tuan umah. huhuhu :D

sI tEDI said...

apolak den kono TAg!

TiKa LEh said...

tq2..nt sy buat ek..

Nazz@Purple said...

nak kene tempek gambo la plak..huhuhu..kalo free mlm2 sikit..berjawap la tag nie..thanks aini.

fiD said...

selamat jugak!

hans said...

kajol ada blog?
biar betul
hehehe

Nurul Harun said...

seumur berblog, sekali je pernah kena tag. hehehehe

enyheartsdiamond said...

alamak! dah byk tag tak buat nih! tehehehe..thx tau babe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails