Followers

Thursday, April 8, 2010

Rezeki Datang... Alhamdullilah Yea Yea Yea..

Alhamdullillah... Tak di sangka-sangka. Rezeki tak terduga masuk. Bulan berapa ntah hari tu aku ada tolong sorang kawan bos ni mengajar joomla kat UTM. Kebetulan hari tu pembantu dia ada hal, jadi aku gantikan la tempat pembantu ni. Setengah hari je pun..

Bulan berapa ntah aku pun tak hingat..haha. Tetiba tadi kawan bos ni datang. Dia tanya berapa rate aku mengajar. Aish..encik ni, mane la saya tau. Saya bukan pernah mengajar betul-betul. Hari tu pun tolong dia je. Malu saye tau encik tanya bayaran2 ni..(<--- padahal dalam hati suke)

Saya bagi seploh je buleh? Dia gelak, aku sengih..haha. Pastu dia selit beberapa keping note RM 50 kat fail tepi meja aku..Berapa? Rahsia. Hehehe... Thanks encik.. Nanti panggil saya tolong lagi yek. saya memang suke tolong menolong ni.. =)

10 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

yelah tu suka menolong ..aku macam sukar untuk percaya.. hahahaha

Kancilbiru said...

wahhh rezeki tu..beberapa keping note RM50?? berapa keping tu..hehe

NeenaAnuar said...

wah! biler nak blanja neena makan nie? hehehe... :p

.::WaNiE::. said...

wahah rezki rezkii :)

Nurul Harun said...

haha, boleh la belanja nurul ;p

illafira said...

wah.. durian runtuh.. alhamdullillah.. rezeki

sI tEDI said...

Alhamdulillah rezeki.. iat kita nak tolog org kan.. ?

Aini said...

illafira & wanie :Alhamdullilah..

Nurul & Neena : Yok2 i belanje makan angin kat luar.. angin je la..hehe =)

Kancil biru : ade la cket keping, buleh simpan, kumpul2 wat bli hp bru t..hehe =)

Kodok : Itu kenyataan yg harus ko terima kodok.. =)

ASaDa RyutaRo said...

wahhh.. maoO sikit not 50 tu boleh? hehe :P

Pisyek said...

oh, pandai gune jumla?

nape x blogging gune joomla?

hehe.. =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails