Followers

Saturday, April 17, 2010

Tiada Jodoh Untuk Jadi Cikgu, Kini Beralih Arah Mau Menjadi Tukang Masak Sahaja

Motif letak gambar ni -> Teringat betapa mewahnye dan sedapnye makan kat sini dulu (Berjaya Tioman)

Setelah gagal untuk panggilan ujian MEDSI, lalu aku berharap pula pada panggilan temuduga KPLI. Tapi langsung kecewa jugak nama tiada dalam senarai. Tak ape la, sekurang-kurangnya merasa jugak dapat panggilan MTEST hari tu.

Ok now, dengan semangat baru, aku mau mengubati kekecewaan tahap putus cinta ini dengan memasak yang sedap-sedap dari resepi yang mengiurkan. Plan petang ni mau membikin Kek cokelat moist yang menggoda dan meleleh coklatnya..

Esok mau bikin spagethi dan pizza home made untuk family. Western mood nampak? Layann.. Yeah kelihatan bersemangat di situ setelah sekian lamanyanya hujung minggu aku tidak dapat melekat kat rumah. Minggu ni akan aku lepaskan gian masak ape sahaje yang aku teringin nak makan. Dan.. Tunggu hasil pertambahan berat badan isnin nanti.

Sekian.. Mahu pergi Kipmart mencari bahan-bahan. =)

6 comments:

zairie said...

nak wat piza.. leh la mintak ckit.. hehe

aliesha kirana said...

sama la kita.wuwu..nasib badan...cuba lagi nnti ya..teruskn usaha!!!

♥Hernee Nazir♥ said...

aini..kte srupa lg..huhuhuhu

Ajey Mahat said...

antar umah saya skit ya masakan awak tu.. :)

mommyYen said...

uh sedap tu,moist choc cake.tapi tuan punya blog nya yg pakai baju mana?..

Cik Norfa said...

bagus2..bab2 makan ni takde yg tak bagus nya..huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails