Followers

Monday, April 19, 2010

Mood Hari Ni --> Rasa Mau Jalan-jalan Tepian Pantai Sambil Sepak-sepak Pasir Tenangkan Fikiran


Alone okeh. Mau sepak pasir sorang-sorang. Awas jangan dekat kalo tidak mau menjadi pasir yang disepak. Motif mood begini? Mau manunjukkan sedikit perasaan frust dan gundah gulana. Sikit sahaje okeh, tidak mau lebih.

Buat ape nak tunjuk? Sebab ada orang tak faham. Bila kita sedang ada masalah, tapi still pot pet pot pet dalam blog macam orang tak ada masalah, dia akan bersuara "sedih konon, tension konon, tapi dalam blog bukan main happy lagik".

Hurmm.. Perlukah nak menunjukkan emosi secara berlebih-lebih dalam blog aku ni? Aku rasa tak perlu kottttttttttttttt. Pasal pe? Pasal aku rase lebih baik aku diam dari berkata-kata benda yang menyedihkan.

Kepada orang itu. Harap faham. -End


8 comments:

Mr & Mrs Mikko said...

tu lah..
kalo anggap blog neyh diari...
x boley lakz tulis semua...

tp xkan semuanya hepi kan...
=)

mst kdg2 ada mslh juga...

Lelord said...

ciannya dia...

sI tEDI said...

hehehehe.

dalam hati x de sapa yg tahukan?

jomlah g pantai!

kodok hijau the ghost writer said...

kodok sentiasa memahami dirimu

Qarl said...

hi

pic tu dkt pantai mane?

btw, dis is my very 1st time ere

touyakaruma said...

Jangan sepak pasir , sepak jer orang tu

LIP (^_^) said...

aini...cheer up tau..=)

Nabiel said...

nakkk ikotttt~hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails