Followers

Monday, April 26, 2010

Sila Kesat Air Liur - Khas Untuk Peminat Mcdonals

Available kat mcdonal kan sekarang. Kali pertama tengok iklan McDonald Doubles ni kat TV semalam buat aku ternganga. Mak aihh.. nampak sesangat la best dan menyelerakan kan.

Tengok la big mac dia dah jadi empat lapis daging. Buleh buat makan satu famly dah sebijik big mac double tu kan.. Bahagi - bahagi sorang sekeping. Perghhhhhhhhh..

Tapi sat pikir, nak makan Big Mac yang biase tu pun macam nak rabak mulut kalau tak bahagikan dia kepada dua bahagian, ni pulak yang double ni kan..

Tapi ape pun die memang berjaya buat orang yang melihat kecur air liur tak gitu korang? Bawak-bawak la kesat air liur yang tengah meleleh tu korang... Haiyaaa.. =)

12 comments:

sI tEDI said...

erk! Alhamdulillah!
kenyang!

eh1 tiba2 jek!

Kie-yu said...

Mari serang McD sekarang!!! yeah~

Salmia said...

tgk je pn dah rasa kenyang..

ain said...

mmg peminat mcD.. hohoho tak tahannn..

kayown said...

waaa.. terliur tgk Mega mag tu

Nazz@Purple said...

mak ai..larat ke abis nanti..nak try jgk..

atynska :) said...

nak mega mac tue . perghhh . sedap nyer . adoiii !!!

afiq said...

mega mac tuh boleh bikin senak kalau makan tuh..:D

iQBaL HaSBuLLaH said...

baru lepas makan mcd breakfast pagi tadi..tgk ada menu ni jgk..ingat nk try tapi teringat..
makan untuk hidup bukan hidup untuk makan..
bli yang mampu je dah la..

hahahaha

Anak Perak said...

tiba2 mlm ni rasa mcm nk mkn mcD

zella y said...

mmg terliur tgk burger ni...
sedap.. nanti dh gaji nak terjah mc.d heheh

Nurain Hasan said...

ya allah.siyes terliur
waa]hancos la diet cenggini
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails