Followers

Wednesday, April 14, 2010

Keputusan Semakan Panggilan Temuduga KPLI Sesi Jun 2010 Di Tangguh Lagi

Mesti ramai yang dah ambil exam MTest hari tu tertunggu-tunggu keputusan semakan panggilan temu duga KPLI kan. Aku pun sama lah tu. Tak habis-habis bukan website moe tu nak tengok result. Lulus ke tak..hehe

Rupanya Tarikh semakan online bagi panggilan temuduga KPLI-SR dah di pinda lagi. Dari 14 April 2010 kepada 17 April 2010 (Sabtu) ye kawan-kawan. Butiran lanjut boleh tengok pada kalendar aktiviti terkini kat bawah ni sumber dari moe.



4 comments:

sebelas said...

hehehe....biasalah kerajaan kan kan..
banyak sangat birokrasi nak kena penuhi..hehehe

kodok hijau the ghost writer said...

kalau berjaya awak akan di hantar di pendalam sebah, sarawak..

sabar..mungkin anda akan berjaya..

percayalah padaku ini.

Aini said...

sebelas : Tu la pasal kan, mcm2 hal.
Kodok : best kodok dapat g jejauh.. =)

aslam said...

hello sudi ke jadi my friend

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails