Followers

Thursday, April 8, 2010

Malu Semalu Malunya

Tu lah..Berbual nak excited je kan. Menghadap rezeki pun mulut tak boleh nak diam sket. Nak jugak berborak. Tu lah padahnye. Pagi-pagi dah bikin malu. Biar padan dengan muka aku ye.

Aja la ni.. Berbual tak ingat dunia. Aku pun terikut gak (<----nak menyalahkan orang pulaks). Malu pasal pe korang tau? Pagi tadi sampai opis aku ngan dua orang lagi gadis punya la seronok makan sarapan yang kitorang tapau dari kedai. Duk la kami bertiga makan sambil berborak dan bercerita.

Habis cerita
Anugerah Bintang Popular sampai drama baru Adam Maya TV3 tu kitorang borak. Si Aja ni suara besor bukan men. Jadi bila aku nak menyampuk haruslah aku pun meninggikan volume suara aku kan supaye jelas apa yang aku nak cakap.

Tup tup aku tengah cakap "Ala cerita Adam Maya tu kan...." Tetiba bos masuk kan, sambil sambung cakap "betul la tu...aah citer tu..". Mak aih..sentap. Terkedu kami bertiga. Tetiba jek kan. Dah la time tu turn aku bercakap. Kuat pulak tu bercakap macam mak kepoh. Malu semalunyaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ok nak sembunyi bawah meja sampai kul 6.. Bye.


7 comments:

Eye_nee said...

hahaha..masuk kan muka tu kat dlm laci meja....

Mr Rulez said...

bosh laki ker..dy nak gurau2 ngn korg kot..ptutnya ty td..bosh layan gak ker..hek3..

kodok hijau the ghost writer said...

moralnya,...jgn makan ketika bercakap hahahaha

chenta said...

hehehe..jadikan pengajaran k

Nazz@Purple said...

erm..bos marah ke..dia memang nak join sekaki je kot..

illafira said...

bos tu jeles kot sbb korang x perasan dia dh sampai.. hehehe

sI tEDI said...

ha ha ha ha.
betullah cite tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails