Followers

Friday, April 16, 2010

Semakan Keputusan Panggilan Ujian MEDSI DPLI

Saya dah agak dah..Huh.. tak dapat. Silap sendirik. Terlupa kena hantar dokumen ke IPT yang kita pilih sebelum 13 mac hari tu. Sangat cuai kan. Bukan pe, ingat macam KPLI hari tu tak payah hantar ape-ape selagi tak di panggil interview.

Dah..dah.. Tak payah bagi alasan. Alasan tak di terima dan tidak akan mengubah ape-ape ye aini. Sila terima dengan redha walaupun sedikit kecik ati. =( Next year cuba lagi.

Kepada sesiapa yang belum semak keputusan panggilan Ujian MEDSI bagi Diploma Perguruan Lepasan Ijazah / DPLI April 2010, sila semak kat web Majlis Peperiksaan Malaysia ni. Semoga sucses ye kepada korang yang berjaya =)

Untuk semakan panggilan Ujian Medsi /( Malaysian Educators Selection Inventory ) DPLI, April 2010 sila ke http://www.mpm.edu.my/medsiregter

22 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

kita serupa..hukhukhuk..same le x antar pn kt u tu..

cik syazni said...

cube lagi :)

illafira said...

sama la.. x dpt gak wpun dah antar kat U.. mayb x related ngan degree kot.. huhuhu

illafira said...

sama la.. x dpt gak wpun dah antar kat U.. mayb x related ngan degree kot.. huhuhu

hajarus said...

xpe next year leh cuba lg.. mane tau rezeki... Alhamdulillah.. ;d

kodok hijau the ghost writer said...

sabo kesilapan yang berlaku itu akan berlaku lagi hahahaha..

Anonymous said...

em...sama la..tp mcm ramai yg xdpt..tp sy rasa bkn sbb xhantar dokumen la sbb thn lps ada member xhantar dokumen pun still dpt ambik test.thn ni member ramai yg xdpt even dorg da hantar apa2 yg patut...huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cuba lagi lain kali..moga2 ada rezeki.Insya Allah.

udacun said...

haha... same la...xdpt jugee wlpon da posss

Kapten said...

aku dapat. pelik exam dia sejam je

ain said...

takpe cuba lg..

youniquenyabomb said...

salam..aku antar pos p ipt yg aku apply pd hr trakhir proses permohonan hr 2...syukur aku dapat ini first time apply mdesi dpli...300 soalan utk 1 jam wahh.. aku da ambik ujian mtest kpli hari 2 pun lulus jg selang brp hari ujian medsi aku p temuduga kpli lg..syukur semua percubaan pertama aku berjaya..kepada yg lain smoga berjaya len kali ye..

Navara Candy said...

...huhuhu ...samalah ...tepat tarikh tutup hari tu, baru nak baca cetakan... apa blh buat... lagipun dah putos harapan cuba bertahun2 mungkin jodoh tak jadi cikgu kot ...huhuhu

Anonymous said...

Hai, baru hari ni terjumpa posting pada blog ini.. Sebenarnya sy pun tak terpilih untuk MEdSI. Saya nak tahu, sy ni baru lepas STPM 2009 dan telah apply Ijazah sarjana muda pendidikan di UPU. Lepas tu sy xda htr apa2 dokumen lagi, dan sy xda dpt berita pun ttg dokumen yg perlu dihantar.
Mcm mne sebenarnya calon MEdSI dipilih?

Anonymous said...

pelik nye....sy p0n terpilih tuk ujian Medsi...
mcm ner dia pilih ek....sbb da hantar dokumen yg lengkap n CGPA yg bagus p0n xdpt gak...
ramai kwn2 yg xdpt g ujian tu...

Anonymous said...

Hai, sy pun pelik taun ni napa rmai x dpt g amek test..before nie sy apply 2 kali dan dua2 dpt intvw tp x der rezeki nak dpt...mcm pelik la plak..agaknya bajet periksa pun kena tarik kot...

Anonymous said...

huhuhu aku pn xdpt jgk...aku CGPA 3.81 dr UM coz ekonomi...sedaynye..mybe ak xkonvo lg kot

Anonymous said...

sy dpt....da duduk exam da..tp bile result die keluar ye? DISA

veergeena vee said...

klu nak cek samada kita lulus ujian medsi tuh cemana ea??nak sgt tau..sebab kitorg dah duduk ujian tuh..sepatutnya ari ni kuar result..tapi bila cari2 tmpt cek tuh..xda lak dah..cemana ni??help pliz..*susah hati ni~

Anonymous said...

klu nak cek samada kita lulus ujian medsi tuh cemana ea??nak sgt tau..sebab kitorg dah duduk ujian tuh..sepatutnya ari ni kuar result..tapi bila cari2 tmpt cek tuh..xda lak dah..cemana ni??help pliz..*susah hati ni~

Anonymous said...

BOLEH CEK ESOK 20/5/11 LEPAS KUL 12 TENGAHARI RASENYE.. GUDLUCK K KPD SUME..

Anonymous said...

esok keputusan nye..lepas kul 12 thari...gudluck k pada sume yg da jawab test tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails