Followers

Friday, August 13, 2010

Baru 3 hari Puasa Tapi Aku Dah Rasa....

Hurmm.. Baru 3 hari puasa kan.. Hari ketiga baru kan.. Tapi kan.. Aku kan.. Terasa kan... Tersangat la tidak sabar mahu membuat kuih raya!

Kalau aku start buat hujung minggu ni macam over excited sangat tak ek?

10 comments:

hatiku hatiku said...

nak buat kuih ape tue?..sedapnnya dpt mkn kuih tart..huhu

SANDRA AZWAN said...

no la....senang la kalau buat kuih raya awal2! tapi, takut kuih itu akan habis dipertengahan jalan..hehehe

suzzsuzie said...

takde la over excited..ramai dah start buat kuih raya pun

Ckin Kembaq said...

uih..nampaknya suka ye masak2..ckin pun suka gak.hehe tapi tak brpluang lagi la..hehe

farhana_aziz said...

tak la..kita pun dah nak wat gak.ehehehe

Aini said...

haha ye ke? orait hujung minggu ni gak start wat..huhu

..nOj.. said...

kalau start awal nanti abes cepat. akak pun dah tak menyabo nk buat ni. tp kena tabahkan ati supaya tidak perlu buat 2-3 kali kuih tersebut. huhu

Aini said...

itu satu hal lagik.. Nak2 kalau buat kuih yg senang dibuat dan senang di telan mcm cornflek madu. Sah2 tak sampai raye hbis doh.haha

nizamsani said...

eloklah buat awal.

ila-ali said...

Takut dia habis pun awalla pulak kan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails