Followers

Wednesday, August 25, 2010

Dear Maisarah Anuar


Istilah bosan sila nyah jejauh dari hidup... Hati mahu gumbira sentiasa saje. Kata muda remaja kan.. Kena enjoy sket..haha.. Masalah tu memang sentiasa ada, tapi kalau sentiasa pikir masalah 24 jam memang tua awal la kita kan. Oleh yang demikian, kawan jangan pikir banyak sangat la..

Take it easy.. Hidup kena balance. Bukan maksud tak payah pikir langsung tapi berpada. Tak payah nak berkerut kepala sentiasa pikir masalah. kadang-kadang bila kita cuba enjoykan diri, penyelesaian kepada masalah tu tiba-tiba je boleh datang....

To Maisarah Anuar... Jage diri elok-elok kat Sarawak nun. Tak payah pikir banyak sangat pasal benda yang menyakitkan hati okeh. Fokus kat projek ko jek.. Cecepat siapkan final projek tu pastu berambus balik JB secepat mungkin... Aku tak sabar nak ajak ko shopping raye ni..haha.

And last, yok kite ingat dan amalkan pantun dibawah ni ye cik mai bersama-sama...

Pinggan tak retak,
nasi tak dingin...

Orang tak hendak,
kita lagi tak inginnnnnnnnnnnn....


3 comments:

Nazz@Purple said...

heheheh..best pantun

mai aliyah said...

terima kasih noi..beri kata2 semangat..aku pn xsbr nak shoping raya dgn ko..huhu~ tggu tau..

Aini said...

yeaaaaaaa aku tunggu la ni. Berjanggut tunggu ni ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails