Followers

Wednesday, August 4, 2010

Jangan Bergurau Kasar Macam Ni Lagi Ye

Ape ni.. Kasar tau bergurau.. Sentap I ni selaku anak jati Johor dengar. Len kali nanak cakap macam ni lagik okeh.. Nanti orang benci. Eh jap, nanti ke? Kan ramai orang dah benci.. Berbakul maki hamun awak dapat. Facebook anti awak pun orang dah buat...

Tu la.. Lain kali nak buat statement tu berhati-hati walau gurau pun. Sensitip kan. Kan orang dah marah...



8 comments:

Kancilbiru said...

zaman sekarang tak boleh cakap ikut suka hati...ekeke

Fifi Rahmat said...

huhuhu. bpk i org jb. =) dia neh sbnrnye bergurau ke betul2 hina? i x brp nk faham laaa.

tp klu dr segi logiknye, kemajuan bandar tu diukur dari cookies ke ek? haha. tetbe rasa nak ketawa. psl xde cookies je trus dibenci org jb.

NeenaAnuar said...

kerana mulut badan binasa... buat malu kaum hawa muslimah jerk! mengong tol fomfuan nie!

ataicha said...

nak post status kena pk banyak kali... jgn silap kata nanti mengundang amarah orang lain...

kodok hijau the ghost writer said...

macam budak budak, kecik. suka kutuk mengutuk..akai ada ka? kadangkala nampak je tapi fikiran masih belum akhil baliqh.. sabar semua oghang johor k..

nota tapak kaki: tetap mesia walaupun lahir kat kanada..senyum semuaaa

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. apo jo lah.. cam dak kecik pun ado..

*td tengok kat blog mofasad takde plak yg dia minta maaf*

kira ok la dia minta maaf tu. dah terlanjur kata. sape la yang suci sangat tak pernah buat salah selain nabi yang maksum?

Cik Puan Gaban said...

teringat dgn kes dulu yg hina org sarawak...

LANN said...

aku tak pnh pergi jb lagi tapi hari tu aku lepas desaru for a week.my gf ajak trn jb sbb aku tak pernah trn jb.aku tgk jb ok la yg penting aku suke roti pol wahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails