Followers

Friday, August 6, 2010

Mari Berpesta Durian Di Segamat


Selamat petang Jumaat semua. Eh dari semalam idea nak berblog adelah kurang. Kerana otak sedang sibuk pikir pasal design portal customer. Kerja-kerja yang memerlukan kekreatifan dan keinovasian yang tinggi memang membuatkan ruang otak sempit sedikit, tiada ruang untuk memikirkan perkara lain.

Lunch tadi dapat panggilan daripada Mak Long kat segamat. Katenye sila ajak ayah ke segamat bermalam. Durian kat dusun sudah menari-nari memanggil orang suroh angkut mereka ke JB. Ohh itu memang berita yang sangat best. Berpesta kat dusun durian kepunyaan Pak Long memang perkara yang dinanti-nanti.

Musim durian tahun lepas punya puas family aku berpesta kat sane ye. Bukan main melabak durian. Macam-macam patern dari macam-macam pokok. Sampai sebiji durian cuma dimakan seulas sahaja. Sebab tamak haloba nak rasa semua durian dan cari yang betol-betol terbaik punyaaaaaa. Jahat betul perangai.

Mintak-mintak la ayah tak kerja esok kan.. Kalau jadi pergi segamat esok alamatnye minggu depan blog ni akan dipenuhi dengan entri bergambar durian la.. Saksikan lah oleh muuuuuuuu..haha. Kalau ayah cuti la kan.. Kalau tak cuti? Harapan tinggal harapan je la weh!


1 comment:

Zaharah said...

bg2 la durian kt sini cket :)..

isnin ni kite nak gi sgamat.. meh kite amek kn..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails