Followers

Thursday, August 26, 2010

Yahuuu... Kini Tak Ada Lagi Rasa Nak Menguyah Laptop Bila Online Di Rumah

Masalah internet lembab yang sebelum ni membataskan aktiviti berbloging kat rumah dah setel lepas bertukar dari Digi Broadband kepada P1 Wimax. Senang hati beta nak online kat rumah dengan gembiranya.. Tak de dah rasa nak karate laptop atau baling broadband atas bumbung.. Hahahahaaaaaa...

Setakat ni sangat puas hati la dengan servis P1 ni. Harap berkekalan ke anak cucu la kelajuan yang diterima ini yek...haha.. Anak cucu kau kan.. Dah best dan selesa macam ni baru la semangat nak blogging secara seriussssssss.. Tak de la rasa nak kunyah jek laptop bila online kat rumah kan..

Next nak buat bisnes online la. Bisnes makanan comel-comel.. Sedang dalam proses pembangunan ni. Eh pembangunan ke? Bukan proses analisis ke? Kate software engineer. Kena ikut fasa pembangunan yang betul. First is Analyst, lepas tu design, lepas tu baru develop then testing lepas tu maintain kan la..

Hidup kena merancang dan teratur baru tak serabut dan semuanya lancar. Tak gitu kengkawan?? Nanti support ek... Tak beli, tengok-tengok pun jadik la...hehe


8 comments:

ZACK ENTRY said...

ada satu tahap P1 akan jadi tetiba disconnect..pastu connect balik..kenapa yer?



latest entry Berat Aku Makin Bertambah

eqbalzack said...

abg eq dah lama guna p1wimax...mmg best! sgt laju...haha

Aini said...

Zack : Tak pasti la sebab lum ade pengalaman cam tu... cuba tnye abg eq yg dah lame guna p1 wimax ni =)

kodok hijau the ghost writer said...

buat bisnes online kumpulan duit buat hantaran kawin ker? hahahahaa

Aini said...

tak le kodok.. nak belajar jadi bos, kerja dari rumah..huhu

hans said...

laju plak P1 Wimax yer
dkt shah alam nih slow jer

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

Zaharah said...

wah nak jadi bos eh..

bgos2..mcm ain bisnes kt umah je kn

mai aliyah said...

wahhh bestnye..bru ngat nak try dgi broadband td..tp xjdlah huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails