Followers

Friday, August 27, 2010

Sedapnye Bau Baby


Jadi baby sister sekejap tadi tolong jage baby bos sementara isterinya tumpang sembahyang kat sini tadi.. Baby baru 4 bulan rasanya. Tak nak baring kat sofa. Nak dukung je dia. Melekat lagik bau baby kat lengan ni.. Best betul bau baby...

Comel betul baby... Wangi pulak tu... Adoi memang mahkluk tuhan paling comel la. Korang suka tak bau baby? Aku suka sangat la.. Sampai losyen pun pakai Johnson baby. Sebab losyen tu bau baby. Eh ke baby yang bau losyen tu? Hehe..

Ape saje la kan tapi bau baby memang best sesangat.. Tengok.. Aku cium lengan lagi okeh. Sebab bau baby melekat lagi ni.. Ade kang aku tak mandi petang ni sebab tak mo hilang bau baby..haha


5 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

mmg bau baby best sgt..
tapi jgn tersalah cium ketiak sendiri sbb nk cium bau baby dekat lengan 2..
heeee...peace :)

mai aliyah said...

betul2 bau baby mmg sedap...bila la nak cium baby noi..hee~

kodok hijau the ghost writer said...

kalau kodok pakai... losyen johnson baby nak tak bau..baulahh

Aini said...

iQbal : oit melampau tu..haha

mai : ek.. carikan la bapak baby dulu mai =)

Aini said...

Kodok : tak mo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails