Followers

Thursday, February 25, 2010

Bank Dah Nak Tutup Ni, Gaji Aku Tak Masuk Lagi, Ape Kes?

Tengok jam dah pukul berape? Pukul 4.11 pm tahu tak. Berapa minit lagi bank nak tutup ni. Kenapa gaji aku tak masuk-masuk lagi ni. Jenuh dah aku bukak tutup CIMB Click ni tau. Jangan buat gila. Besok dah cuti. Bank mane yang bukak esok? Nak tunggu isnin baru masukkan?

Habis cuti 3 hari Jumaat, Sabtu Ahad ni aku nak buat ape? Buat bodoh je ek? Tak boleh nak berlalalalala~ jawabnye aku nanti. Jangan buat gila ok.. Ni hal serius.. Mane la si budak yang g masukkan gaji ni tadi tak balik-balik. Aku sangat risau. Bukan risaukan kamu, tapi risaukan gaji ku yang tidak kunjung tiba ke dalam akaun.. =(


20 comments:

fiza said...

Memang tensi nak tunggu gaji masuk, mlm nnt ada lah tu (^_^)

Armyrule said...

nanti bila dah masuk gaji jgn lupa belanjaaaa saya...muahahaha

Anonymous said...

ada gak org lain kena rupanya.... kat office aku pun bising gaji x masuk... call HR, katanya cimb ada system down, tu la semua gaji x masuk.. parah betol...

Aini said...

UPDATE! : gaji masuk suda.. hoyeaaa!

fiD said...

lol!

bis tue?

kena solve nie!

MaS PuTRi said...

kampeni i dulu gaji mesti akan masok 1hb. tak kira la 1hb tu ahad ke, raya ke, raya cina ke.

zaradgreat said...

wah!
dah masuk???
belanja?
heeeeeeeeeeeeee

Uruchimaru @ kf said...

esok banje saye ea..

kak ina kl said...

salam aini..nasib baik dah masuk gaji..lepas ni bolehlah bayar hutang, pergi shopping bagi ibubapa.

ila-ali said...

boleh minta belanja ni...

||| PöJìé PööH ||| said...

cipan kan xmasuk lagi..
hopefuli masuk la bila POjie cek nti..
last cek kul 6pm xmasuk lagi sentap!

Ayumieza said...

bila gaji sudah masuk senyum pun lebarkan hehehehe...oo nak kuar g mana ye hehehehe??

zella said...

wah...msti bershopping sakan time cuti ni..jeles owh!! sbb gaji zella lmbat lg hahahah

shamin asfar said...

belanja belanja :)

LORD ZARA 札拉 said...

aigoo~

gaji~

gaji~

hehehe~

farhana ghafar said...

nanti dah dapat gaji belanja hana kay.. :p

fathiahRAIHANA said...

da msok ea akak
hihi
lega la tu :)

Aini said...

aiyakk.. sume mintak belanja maka bankrup la beta begini.. =)

P A U L I N E said...

sabar ye.. tak lama.. masuk la tu.. ^^

hafizmd said...

Huhu..gaji aku belum masuk lagi..bulan ni bilela nak masuk..tak tahu lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails