Followers

Wednesday, February 17, 2010

Kawan Kahwin Lagi. Aku Pulak Bila Lagi??

Pengantin tu Nor Azura, pengapit tu kawan baik merangkap roomate dia, ami. Cantiknya zura, berseri-seri sesangat. Tak pernah nampak muka dia dengan make up. Ni la first time dia make up. Cantik sesangat. Manis.. patutlah cik abang dia cepat-cepat ajak kawin, takut orang amik ni.


Untung cik abg dia. Zura ni sangat lah lemah lembut orang nye, masak sangat la terer, baik tak usah cakap la... memang tersangat-sangat. Tengok muka pun boleh baca. Tahniah zura. Sorry tak dapat datang, jauh sangat la perak nun. Semoga bahagia ke anak cucu.

p/s : Masih terngiang-ngiang suara zura masa kitorang sama-sama siapkan final projek kat bilik aku masa UTM tahun lepas.. Lembut je dia, marah pun lembut.. cam ne tu?? huhu..

13 comments:

Qisha said...

semoga cepat2 naik pelamin pulak ye..

mancai said...

salam singgah, cute pengantin huhuhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ada amek berkat x hari tue?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tq coz singgah blog saya..jom tukar link nak?

Zura said...

yang bg komen nie pun nama sama jgak...tp contra ngan empunya entry...hikhik...

congrate jgak..

Marya Hana . said...

muke zura ni..ala ala nora danish..tahniah..:)

kamu bile lagi..?

^ ZuMaWaMBa ^ said...

uhukk~~
sadisnye tgk title entri ni..
T___T

Aini said...

mama adam : dah letak dah link =)
zumaWamba : Adoi memang sadis =(

noor afzan said...

wah...
macam pompuan melayu terkhir..
cantik..

UTM batch bile nih?

TerunaGiler said...

typical muke dah nmpk jenis taat

Mr. Cuz said...

dahsyat yer pengantin tu..mcm mne tak g cne leh dpat gmbar ni??hehehe

ape2 pn selamat pengantin baru la kepada dia..sampaikan komen ni kat kawan2 yer..hahaha

maisyara Pot! Pot! said...

cantik pngantin pmpuan.. hehehe.. :D

*t sis kawen,nasi minyak jgn lupe tapau utk mai.. wahak! :P

Redbloodsnow said...

insya'ALLAH, sampai seru nnti giliran aini gak ah...hikss :) a'ah ler, lawa lah azura tuh. muke swetttttt banget.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails