Followers

Monday, February 8, 2010

Kenapa Ada Manusia Zalim Berhati Binatang Boleh Liwat Bayi Yang Baru 5 Bulan Kenal Dunia??

Sabtu lepas pulang ke kampung untuk kenduri. Macam biasa, aku sangat suka balik kampung sebab time ni la semua saudara mara berkumpul. Dapat jumpa anak-anak sepupu aku yang super comel-comel belaka.

Mohd Khasyif Haikal. Tidur sambil berfikir dalam buaian. Sangat comel dan gebu. Suda mula suka menggigit walaupun tiada sebatang pun gigi.


Nur Aina Najiha. Bermata bulat dan suka tersenyum. Paling tak banyak ragam. Sangat risau kan dia sebab sangat-sangat tak takut dengan orang. Kalau penculik pegang pun mybe dia still senyum. Dah la cantek!

Nurul Syaza si mata besar. Budak gembeng, kuat menangis. Sangat kesian asyik di buli abang dia yang nakal tak hingat.

Seterusnya. Anak-anak sepupu juga. Tapi kategori kakak dan abang-abang kepada baby - baby di atas. Sangat teruja memanjat pokok rambutan yang hidup segan, mati tak mahu itu.


Okeh, sila panjat dan gayut sesuka hati, main dalam semak, tepi reban ayam semua bersama-sama. Bila malam, sila mengamuk dan mengaruk bersama-sama dengan serentak sekali lagi kerana badan gatal-gatal okeh. Cik noy sangat suka dengar korang melalak time nak tido. Ok tipu. Tak suka.

Tengok gambar - gambar kat atas. Sangup korang sakitkan mereka yang tak berdosa ni? Serius aku tak faham kenapa ada manusia yang sebegitu jelik perangainya sanggup liwat bayi lelaki yang baru 5 bulan sampai mati. Tak ada hati dan perasaan ke? Manusia jenis apa tu ye? Kalau manusia normal, jangankan menjentik, nak pegang baby pun akan dengan berhati-hati sebab tak mahu baby tu sakit atau cedera.

Kepada manusia - manusia yang tak tidak berakal itu, maut la ke atas mu kalau kau sentuh anak-anak buah ku ini. Sekian. =)

13 comments:

zella said...

aah...kalau btul lah parent dia yg buat.. xtau la nk ckp ape...

binatang yg xde akal tu pn syg anak..ni plak manusia yg ada akal fikiran...

morriss said...

erkk... btul ke? rasa nk sumbat je kepala peliwat tu dalam tin sardin...

kakchik said...

salam aini.
zaman sekarang ni sudah ramai manusia yang tidak ingat DOSA dan PAHALA. buatlah apa saja asal NAFSU puas hatta meliwat bayi sekalipun sudah sanggup dilakukan. perbuatan terkutuk lebih hina tarafnya dari binatang.

ziha said...

tula zaman sekarang..
y penting kite kena jage betul2insan2 yang kite sayang..kanak2 tak berdosa, sgt geram kalau dorang jd mangsa..

sI tEDI said...

lelaki tu patut gantung jek.. isteri dia kalau subahat gantung sama!

Amir said...

bila manusia berotakkan binatang...

Eye_nee said...

Menjawab lah nnt di Akhirat..tak kan lepas punya......

Khairi said...

lelaki peliwat gila itu perlu diliwat kembali menggunakan penyapu. cis sungguh dia.

Ery Farieha said...

manusia hilang akal.
huh~

LIP (^_^) said...

sangat keji perbuatan mereka itu..

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Anonymous said...

Sesungguhnya ALLAH tidak menzalimi manusia (hamba-Nya) walaupun sebesar zarah..

TETAPI manusia (hamba-Nya) itu lah yang menzalimi diri mereka sendiri..

Ingatan utk kita semua....

Anonymous said...

Sesungguhnya ALLAH tidak menzalimi manusia (hamba-Nya) walaupun sebesar zarah..

TETAPI manusia (hamba-Nya) itu lah yang menzalimi diri mereka sendiri..

Ingatan utk kita semua....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails