Followers

Friday, February 19, 2010

Jawapan Peraduan Mister Potato

Hahaha...nak cari jawapan untuk teka berat Mr Potato, Mariachi, Ortega ngan 100 biji kentang ek? Search kat google je ek? Malas kire ye? Nak jawapan mudah? Nehi..nehi.. Tak dapat den nak nolong..


Memang aku ada buat entri pasal peraduan Senang Menang Emas Mr Potato tu kat blog ni. Aku pun dah join contest tu pun. Tu yang keyword kira berat mr potato ngan kawan-kawan asyik sangkut je kat blog aku. Tiap hari ada orang cari.

Tapi mintak maaf la kepada saudara saudari yang datang ke blog ni untuk cari jawapan kepada teka berat Mr Potato, Mariachi, Ortega ngan seratus biji kentang tu. Aku memang tak publish jawapannye. Alaa kalau publish pun bukan comfirm betul jawapan aku kan?

Hehe..agak gigih juga la aku menconggak, mengira semua. Mane boleh share-share. I nak menang sorang-sorang la.. Gila tamak =) Cett.. tak de la.. Macam ni kawan-kawan, apa kata kita kira je sendiri, asah kecekapan matematik kita yang semakin tumpul itu..


Tapi kalo search sebab nak comparekan jawapan, ok gak kan.. Mana tau jawapan same. Aku pun ade kekonfiusan pasal berat 100 biji kentang tu la.. Nak share tak? Ape tak nak? Kedekut cam aku jugak kan? Okeh bye.. =(

11 comments:

saOd yg bAhagia said...

saya pun join kontes nih~ eheheheh!

Mknace said...

waaa..
jawapan peraduan pun leh google ka..

mie said...

nak tiru jawapan uga la...
hahahaaa

maisyara Pot! Pot! said...

tk join ler contest ni.. hehe. mkn jela kentang yea tu.. ngee^^

*mai dh link sis aini.. :D

fiD said...

aku lah pemenang nye, korang xtawu kew?

Johari sulaiman said...

hehehe mane ade senior.. huhu beginner ag aini.. x macam aini.. blog aini tgk cantik gile!

ila-ali said...

setakat ni lom penah join mana-mana contest!

asilahkassim said...

jom visit blog ada klu tau
:-)

Anonymous said...

seang jer...
336.3 kg

helmi izani said...

senang jer...
336.3kg

Lily said...

uhuks arinih last day for the contest google2 ingatkan ada jawapan bocor kat sinik hak3x hampa nampaknya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails