Followers

Wednesday, February 3, 2010

Misi Terjah Menerjah Yang Cantik-Cantik Sahaja

Tengok.. Tahap malas aku dah sampai tahap gaban ni. Satu entri pun aku tak post hari ni. Dari tadi duk terjah, berjalan cuci mata kat blog orang. Seronok sesangat ushar beg, baju online. Ni kalau ikut hati dan nafsu ni, mau habis gaji sebulan aku ni.

Jalan punya jalan, mata sudah melekat kat blog tobbyworld ni. Tersuka sangat-sangat kat kebaya sulam yang jual kat blog ni. Gila cantik weh.. Aku suda terpikat dengan kebaya sulam ni.. Murah pulak pulak tu.. RM 85 termasuk postage.. Ok kan harganye? Chantek.. Ke korang ada jumpa yang lagi murah dari ni? Kat mane?
Share la..

Paling minat yang ni. Cantik tak??

Yang ni pun cantek tapi dah di jual..huuuuu

Yang ni pun boleh tahan nih.. Pening sudaaaaaaa. Semua cantik-cantik belaka.

Tengah tunggu reply dari owner blog ade stok lagi tak. Mintak-mintak ade lagi hendaknye.. Boleh melaram maa kerja kahwin sepupu bulan depan.. Weeeeeeeeee.. =)

p/s : Gambar semua sumber dari blog tobbyworld. Jangan marah ye tuan blog, i pinjam gambar sambil tolong promote lg nih.. =)

5 comments:

jajarina said...

hahaha.. rambang mata la tu.. tapi memang cantik, and die punye sulam pn nampak cam halus jek.. for me, yang paling cantik, yg pink tu.. hehe

TobbY cHan said...

X marah pon dear~..
pinjam la...huhu..tp yg tu dah sold..
tngk yg laen jugak okey?

Didi Nadhirah said...

for me tak pakai baju lagi cantik seni halus mulus hahahahha jangan marah nanti kena jual

maisyara Pot! Pot! said...

mai suke lg yg biru.. nice n cool! :)

..nOj.. said...

yg biru tu paling chantek. fuhh luas mata aku ni menengok nye.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails