Followers

Tuesday, February 23, 2010

Menu Lunch Super Lazat : Biskut Cap Ping Pong Cicah Teh O


Sesekali makan tengahari dengan biskut cap pingpong ni cicah dengan tea O panas sedap juga ye. Ini la penangan kedai makan bawah yang mogok secara tiba-tiba hari ni. Nasib baik la bekalan masa hadapan kat pantry office ni mencukupi..huh

Tak ape la, itu je la rezeki tengahari ni. Mau keluar pun tiada mood jua. Sekali sekala lunch dengan makanan dalam kuantiti kalori yang rendah bagus jugak ape untuk perut yang semakin maju ke depan..hehe =)


15 comments:

anggun said...

minat kita sama lah. feberet sy pon biskut cap pingpong cicah air teh o jugak. wajib nih hari2

zella said...

selalu gak mkn biskut...
habis bertabur kat meja heheh

Eye_nee said...

Feberet Biskut ni...tp cicah Kopi O..sodapppp nyer...

sUfFeR8zInE said...

jgn mkn selalu,
bnyk minyak :P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kadang-kadang tu feel terlebih sampai bleh abes satu bungkus biskut tu woh..

Oppa Qi said...

kalau demi utk perut yg ke depan..mmg sangat perlu

mekasih sudi lawat blog

zaradgreat said...

suka2!
suka cicah biskut!!
tak kesah air ape
kecuali air putih.
heeeeeeeeeeeee

Ashraf Yusof said...

hari ini entry pasal makanan. hehe... aku pun terus nak makan walaupun baru je abes makan.

hajarus said...

sedap2...

amraz_78 said...

huhuuu...teringat le..org tua di kampong..dulu masa kecik22 tak jauh dari biskut nie...cecah dgn ayuq milo...sodapppp!!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

slm..

walaweeeehhhh..sodap tue. menu diet pun gak nie!!

diet ker?

fathiahRAIHANA said...

mkanan yg plg simple
dn mggoda
hihi

::ienafazlyna:: said...

lame betul tak makan mcm nie..ingat dulu time study...mkn mcm nie pun sedap

HanaJimi said...

masa belajar dulu kawan minat gila tp kita boo layan.skunk dah tagih lak after minum petang ngan family dgn resipi same, biskut ping pong plus tea.sedap...

HanaJimi said...

masa belajar dulu kawan minat gila tp kita boo layan.skunk dah tagih lak after minum petang ngan family dgn resipi same, biskut ping pong plus tea.sedap...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails