Followers

Saturday, February 13, 2010

Boleh Tidak Kau Kawal Nafsu Itu?

Esok 14 Februari 2010, valentine day. Kalau kamu rasa entry ini mempersembahkan keterujaan aku untuk sambut hari kekasih tu, sorry kamu silap. Silap sama sekali. Aku tak sambut. Nak cerita pasal asal usul sambutan valentine day ni pun tidak. Tidak sama sekali.

Cuma nak mengingatkan kepada semua, terutama yang teruja menyambut valentine day ni khasnye kepada yang terpengaruh dengan kempen tidak bermoral plus budus iaitu no panties on valentine day yang hangat diperkatakan sekarang. Beringat-ingat la semua ok..

Jangan sampai kes - kes seperti gambar- gambar di bawah ini kembali hangat 9 bulan akan datang.. Kesan dari keterujaan pasangan-pasangan kekasih yang berkasih sayang tanpa batasan sempena valentine day atau juga di kenali sebagai hari kekasih sedunia itu... Beringat lah.. beringat lah.. Kasihani lah mereka-mereka yang tak berdosa ini..

Mereka bukan makanan untuk semut-semut itu

Tempat mereka seharusnya dalam dakapan si ibu bukan di sini


Mereka bukan sampah yang patut kau buang begini


Mereka juga bukan najis!

Bukan jua untuk di lempar begini....

Mereka bukan sampah. Kamu lah sampah sebenar dalam masyarakat ini. Mereka lahir kerana kamu... Kamu yang bertuhankan hawa nafsu!

25 comments:

Aus said...

lol..
xlalu aku tgk gambar2 kat sini.
hoho .

Aidi-Safuan said...

semoga ibu/bapa bayi-bayi tersebut sempat bertaubat. :)

jemmy76 said...

manusia bertopengkan syaitan bermaharajalela...

Admin said...

aku kalau kaple xpenah smbut velentine day..umum tau hari kekasih mmg xleh disambut untuk umat islam..tp kenapa media memainkan peranan ha?huhu

Macam Macam Ada

jemmy76 said...

apabila manusia bertopengkan syaitan bermaharajalela!!

domain name registering said...

Astarfirullah alazim.

Bangsa kita ke yang lakukan macam tu?

tubelawak said...

nice post... aku suka.. aku follow blog ko..

* mEsSy * said...

hampeh tul.. sob3.. :'(

zella said...

tgk x kat news td ade bdk di bakar dlm tong sampah..xlalu nk tgk..

ksian...
dorang ni nk wat zina senang je tp bila dh sampai mengandung trus je amik jln mudah,buang baby2 tu...

sungguh kejam...

iedaLUVsham said...

pandai mengangkang tapi tak pandai tanggung! patut sula mereka ni, kesian bayi yang tidak berdosa

"cik chubby" said...

YA ALLAH...ksian nye tgk gmbar2 baby tu...diorg xsalah apepon...pandai bt pandai la tanggung...da kira m'bunh tu...

dila said...

tragis betul..
tak sanggup nak tunggu semua gambar habis loading..terus tekan post comment...

LIP (^_^) said...

sgt bagus kita ingat mengingati begini.........

Mohd Fahmi bin Hussain said...

apa la nk jadi ngna org zmn skrg ni..

FaTiN said...

sedih tengok gambar baby tak berdosa tu...

Farah Annysa said...

tak sanggup nak tgk gmbr. tp tertengok gak semua. adus. nice post aini. hehhe

maisyara Pot! Pot! said...

sian bby tu.. dowg bangang! grrr.. *seram tgk bby mati cm gitu..

sam said...

owh...ksian betol tgk gambo2 tu..

ayisy said...

salam. sedih dan ngeri bila tgok kejadian ni. bila nafsu tak dapat ditahan mcm ni lah jadinya. yg bodohnya org kita. kalau ye pun dah tak tahan, pandai-pandailah nak *cover* masa berzina tuh. Nnt takdelah terdapat baby yg tak diminta.

baru-baru ni ada kes lelaki liwat bayi. giler apa dgn bayi pun selera. pelik manusia zaman skrg...

farahadilah said...

huh!! sedihnya!! klu dah xpndai nk tggungjwb meh aku je jaga budak nih... sedih ja... tiba2 je ase nk ngis... hmmm.....

Zack said...

ya ALLAH, jauhi la keluarga ku dari perbuatan2 keji ini..amin

Kancilbiru said...

panas hati kalau tgk gambar ni...

Zura said...

eeee....cian nye...xleh tgklah gmbar nie

hadjie said...

Masyarakat jangan terlalu kejam sampai tiada ruang mereka yang terlanjur bertaubat. Alih-alih kerana tekanan yang telalu kuat, langsung jadi tidakperikemanusiaan.
Kempen2 jahui zina perlu perluas.

l0veyd0veyd00 said...

semoga diorang pun mati macam anak2 yang diorang buang tu jugak...aminnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails