Followers

Monday, February 1, 2010

Rest And Go Tempat Berurut

Lihat.. muka kegembiraan.. Weeeeee.. =)

Yeah kembali bekerja selepas puas bercuti 4 hari dari hari Khamis hingga Ahad. Juga kembali berblog setelah 4 hari sepi tanpa entri terbaru kerana terlalu sibuk menikmati cuti berjalan ke sana ke mari sepuas hati.

Seronok tak terhingga. So kerana keseronokkan yang kononnya melampau-lampau, harus la mahu berkongsi cerita kan.. Shopping sangat mengujakan kan? Sangat seronok. seronok sampai penat. Cik abang bertahi lalat manis di dagu itu sangat teruja bila nampak Rest n Go Station masa berjalan - jalan kat angsana.

Terus dia berehat kat situ kejap untuk berurut kat kerusi urut tu. Seringgit untuk 3 minit. Mula -mula 3 minit, lepas tu tambah 3 minit lagi, then tambah 3 minit lagi.. Best sangat la tu. Tengok je la muka puas dia kena urut ngan kerusi urut kat gambar bawah ni.

Sedang dia di urut oleh kerusi itu sempat lagi saye di perli. "Best la sayang, lepas ni belajar la mengurut, kalau tak, kahwin nanti hantaran potong 1 ribu sebab tak reti mengurut ".

Reaksi aku -------> bwueeek.. =)

Dia tambah lagi. "Lepas tu kuat sangat merajuk kan, potong lagi seribu....."

Reaksi aku --------> elehhhhhh..

Dia tambah lagi "Ha pastu kuat makan pulak tu, potong terus lagi 2 ribu..."

Reaksi aku --------> Banyak Cantekkkk

Fine... suke-suke hati nak potong-potong kan. Ingat ni iklan P1Wimax ke? Pergi kawin sorang-sorang. Bye.

p/s : yeah aku mengaku memang suke makan + kuat makan. Merajuk itu harus. Mengurut? Aku tak pernah mengurut bukan tak reti mengurut okeh.. Boleh tak? haha...
=)

13 comments:

woaini_87 said...

haha.. kelakar lar both of you....
suka hati dia je potong duit hantaran... =) happy together..

SuRayA^i. said...

cet..ptt nye kene tmbah bkn potong~ =D

Zamz said...

pandai tul mintaaak discount hehe

afiq said...

bagus woo pandai urut2 nih.. hikhik..

Aujinz said...

dah semua kena deskaun..ape yang tinggal...

keh keh keh keh...

sI tEDI said...

x pernah pun try kerusi urut.. takut geli

wunny said...

hahahaa! ad jgk nnt hntaran brapa rtus je dh asek byk kene ptong :p

Didi Nadhirah said...

dua singgit dua singgit(mail upin ipin)

adiwarnatasya said...

Owahhh cam best jer duk kat kerusi tu:)
Sama lah kita...jue pon kuat merajuk n suka makan gak:)...

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha.. funny jela.. mntang2 skng ngah sale sbb raya cina.. ngeee^^

kisahsensasi said...

Tengok gaya ....cam best jee mesin urut tu....

perempuan ITU said...

Haha.Alololo boleh pulak main potong2,kasi potong bawah kang langsung tak kawin.ngee =)

riezgurl said...

slalu je kena potong..nti tgl singgit je..hahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails