Followers

Wednesday, February 24, 2010

Follower Blog Dah Cecah 300 Best Sangat Ke Blog Tu?


Hari ni bilangan follower blog aku dah melepasi 300 orang. Terima kasih kepada semua yang follow blog yang tak seberapa ni. Bagi blogger baru cam aku ni, aku rasa satu jumlah yang banyak jugak tu. Aku selalu pikir kenapa ye orang follow blog ni? Ye la kan, setiap orang tu pikirannye lain-lain, tak sama.

Macam aku sendiri, aku akan follow blog-blog yang menarik perhatian aku, blog kawan-kawan sendiri, blog blogger-blogger yang friendly selalu jenguk blog aku, yang selalu drop komen, blog yang selalu entri kat blognye buat aku tertarik baca (Kelakar, info, santai, gosip sume tu la). Ada juga yang aku follow lepas diorang follow aku. Ye la lepas jenguk blog diorang, follow la yang mana tertarik kan dan friendly kan.

Aku follow sebab teruja nak baca latest update daripada blog-blog tu la, dah kate menarik kan, mesti la excited nak pergi selalu. Dan mostly blog yang aku follow aku akan update ke dalam bloglist aku kat sidebar ni supaya boleh berkongsi dengan pembaca- pembaca yang lain bahawa blog tersebut best.

Lagi satu yang bermain kat fikiran ni, yang follow ramai-ramai ni, agak-agak datang balik tak kat blog ni lepas follow? Yang rajin drop komen dan hit kat shoutbox tu, akan aku perasan la dia datang balik, dan aku akan balas. Tapi yang lain-lain? Mmm..diorang jadi silent reader je kot, tu yang tak perasan tu kot.. Hehe.. sedapkan hati =)

Ape-ape pun terima kasih kepada pembaca-pembaca blog ni tak kira la follower, bukan follower,
yang rajin drop komen dan say hi kat shoutbox mahupun silent reader. Memang aku akan balas kunjungan korang kalau di tinggalkan jejak. Pada yang silent reader bawak-bawak la tinggalkan jejak supaya aku boleh menjejak kalian kembali ok.. Untuk kebaikan bersama juge =)

27 comments:

cik EPAL said...

tahniah :)

Eye_nee said...

Mungkin Cik sama nama terlepas pdg blog akk kut...tak nmpak pon ada gambar kat side follower..hihihi...tak kisah la..

KaorU IchibaNa said...

best lar tu!kenapa tak best pulak?XD

Ayumieza said...

salam perkenalan..best betul baca diblog u sungguh santai jalan cerita anda hehehe semoga ketemu lagi ya hahha

Salmia said...

whoaa... ramainyer...

zella said...

dh 300 follower..best la...heheh
tahniah erk....
;)

YanaNuar said...

Wow...bestnyer..baru bukak blog dah ramai yg follow..Tahniah yek =)

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahniah yew.....kina slh 1 followers awk.

aBoi said...

tahniah juga..saya prefer jadi silent reader..

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak...akak tak suker orang paksa follow blog mereka...
akak follow bila akak rasa blog tu menarik..

~kuyam~ said...

owh great..thniah :)

eqbalzack said...

best kot...sebab tu ramai follow...hehe

zaradgreat said...

wah
tahniah2!!!

Misz_zana'85 said...

wah, gempak la tu kalau masih baru dah 300 follower, meh nak tambah satu angka lagi meh :D

deqyalalink said...

aku folo sebab aku mmg best !

ila-ali said...

Cayalah!

mie said...

tahniah...
maksudnya, ramai peminat la ni..
kalah artis..
hehehehe

zack zukhairi said...

300!
tahniah!
eh, silap! da 305!
:D

fiD said...

memg bes ramai follower kan...

tp kite perlu beterima kasih kpd silent rider jugok, tanpe mereka, siapalh kite nie...

maybe diorang bukan gile glamer, kdg mereka juga akan komen, kerana mereka itu sebnrnye bersifat pemikir dr mereka yg kejar glamer.. =)

maisyara Pot! Pot! said...

tahniah sis! :D

Ayumieza said...

Salam Aini buat massa ni sulam jenis kain cotton belum ada lagi..kalau berminat just inform nurul ye thanks..

Ayumieza said...

Salam Aini buat massa ni sulam jenis kain cotton belum ada lagi..kalau berminat just inform nurul ye thanks..

cobraeite said...

tahniah... nice blog, i follow u

eynda said...

Tahniah...mesti ada sesuatu yg menarik di blog ini ;-)

Arnain said...

owh bestnyer...

Ariff Shah said...

wah. hebat2
tahniah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails