Followers

Wednesday, February 24, 2010

Sesekali Makan Kuew Tiaw Goreng Perencah Lalat Sedap Kan?

Pagi ini sungguh indah.. Sampai office terus turun sarapan bersama dua orang lagi anak dara. Malam tadi hujan turun dengan lebatnya dan mengakibatkan mereka sangat lapar dan tak sabar-sabar nak sarapan. Cett ade kena mengena ke? Abaikan..

Aku tak lapar pun, dah makan kuih kat rumah tadi so aku cuma order milo ais je. Hambik, pagi-pagi dah layan ais batu. Budak dua orang tu yang kelaparan masing-masing ambik kuew tiaw goreng sorang sepinggan.

Melantak la mereka dengan sepuasnya. Masa tinggal suapan2 terakhir tu yang sorang ni baru terperasan ada lalat sempurna sifat yang hitam tergolek dalam kuew tiaw goreng tu.. Wau..perencah baru nampak..aku berkata.. =) Sorry tak de gambar sebab aku tak mau letak gambar gelimat dalam blog ini.

Lepas tu kitorang pun berdiskusi sambil mengumpat secara perlahan dan berhemah untuk tindakan selanjutnya =) Mula-mula nak bagitau mak cik kedai tu, tapi macam tak sampai ati plak. Kenapa? Entah kami pun tak tau. Korang ade pengalaman cam ne nak tegur makcik kedai tu tak?

Ok akhirnya dua orang budak yang telah makan lebih dari separuh pingan kuew tiaw perencah lalat itu telah pening pening lalat sambil menari nari di dalam office. Nak tengok? Video kat bawah adalah aksi yang berjaya aku rakamkan.. Tengok sampai habis tau korang =)

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


p/s : Muka saja ori, badan yang seksi itu bukan mereka ye..mangsa edit.. =) Sekian

7 comments:

Eye_nee said...

hahaha..kelakar..merasa itu dua anak dara makan kue tiaw perisa lalat.. asli lagikkk...

zella said...

kesiannyer...
dh la mknan ade lalat..gmbr plak di edit hahahahah

fitri oh fitri said...

e, geli ahhh.







www.fitridzulkifli.blogspot.com

aRe-lOnG said...

huhuhu...sedap tue...

sehinggan menjilat kuku ibu jari kaki...

:)

fiD said...

xdapat tgk video tue,hehehe.

citer pasl kuew tiow, dah try kuew tiau kong fu???

iyda7 said...

huhu.. takziah2..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

walaweeeeehhhh...

itu lalat yg kina rambut. mesti ada rambut tiap kali kina mkn atau tapau kat kedai tomyam.

huhuhuhuhu

mcm ne nak buat?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails