Followers

Friday, February 12, 2010

Cukup Lah Tu Ketawa, Kesian Dak Sky Net Tu Weh..


Dah la korang.. Please la jangan bagi aku ketawa lagi. Please la wei.. Sakit tau tak perut aku. Kesian seh kat budak Sky Net tu tadi ta.. Mesti sumpah die tak nak jejak dah kaki kat office ni lagi tau tak.

Al kisah cam ni, ada sorang budak Sky Net datang hantar barang tadi. Sementara tunggu aku nak cop kat kertas dia tu, die sibuk duk main mesej kat tepi tu. Dah siap cop, bagi kat dia trus dia bagun sambil mata masih melekat kat hanphone die tu. Macam ade magnet je mata dia tu kat handphone.

Time berjalan keluar tu, die tersalah pintu. Di masuk pintu bilik abg Bad. Si Aja, dengan tak cover2 ketawa berdekah-dekah spontan bila nampak budak tu keluar balik dari bilik abg Bad. Aku pun gelak bila tengok Aja gelak tak hingat dunia. Staff lain pun same join gelak. Maka gelak la kami beramai-ramai dalam opis ni tadi. Gelak gila-gila punya ni. Sampai simpang tepi jalan pun leh dengar kot.

Gila kejam. Kesian dak tu weh... tapi nak buat cam ne, sesungguhnya kami tidak dapat menahan perasaan mahu gelak itu, tahan-tahan kang terkentut lagi haru.. BIla budak tu dah turun, si Aja siap cakap, "tu la ko, sibuk sangat main mesej, mengadap handpone time kerja, sampai salah pintu, padan muke ko." Haha..serius lawak tengok muka budak tu menahan bengang tadi..

Ok sudah. Sakit perut. Tak mau ketawa lagi. Bye.


10 comments:

jemmy76 said...

wah mcm hampir terkena kt aku sibuk duk sms salah masuk pintu hahahaha

kakchik said...

penangan henfon begitu sekali! sampai nak berjalan pun mata tak tengok ke mana. bahaya sungguh! sib baik dia tersalah masuk bilik bukan masuk ke tandas. haru.

lotikus disarimankan said...

konpom pas ni tak datang dh bdak sky net tuh

sI tEDI said...

len kali waktu keje buat cara keje ye tak??

natasya said...

hahahahaha~sabar ja lah...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hik hik hik.

lawakkk rr :D

topo said...

confirm orang yang dia message tu pon gelak kaw2 bila dia cerita hal ni... hohoho

Fadzli said...

kasihannya budak tuh.. huhu.. korang nih gelak kan pulak.. wakkaka.. aku ngikut.. hahaha

ARC™ said...

keh3
moralnye, sila dedikasi wat keje ye

zella said...

tu la..keje xfokus heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails