Followers

Wednesday, July 28, 2010

Eh Korang Dah Gaji Ye...


Eh anak dara ni sepanjang bulan ni hujung minggu tak keluar ke mana pun kan, tak menjelalah ke Angsana, City Square bagai untuk shopping menggila. Paling-paling pun pergi The Store dekat rumah je cari bahan kunyah-kunyah dan masak-masak.

Hasilnya, menjelang hujung bulan ni poket tetap penuh kan.. Huh. Bagus sungguh kan. Kalau tiap bulan macam ni, masyuk betul simpanan aku kan, next year boleh kawen dah kan.. haha hihi huhuuu.. Ni pasai Mai dah balik sarawak la, jadi tak de berkobar la nak keluar tiap minggu, tak de geng kan..

Tapi ada gak 2 kali kot balik kerja kuar makan ngan Ain Sasuke and Johana.. Ala setakat makan kat gerai seploh hinggit tak habis kan. Cuba pergi cs ke angsana ke kan. Mau tak meriah duit keluar nak tengok wayang, makan2, nampak beg santek, kasut santek sume nak kan..haha

Bagus la cam ni kan, kalau setiap bulan macam ni la bagus, tak payah keluar, duk rumah je makan masak sendrik besorkan badan. Sejuk jek mata mak bapak tengok kan..huuuu. Tapi harapan je la kan.. Jangan tak tau bulan depan dah Puasa. Mood raya suda tiba, mesti la gila shopping raya pulak kan.. Paham-paham je la kan..

Aiseh.. Berapa banyak kan la kan dalam entri ni kan.. Kan?

9 comments:

Salmia said...

minggu depan baru dpt gaji.. :(

suhaisweet said...

Nice friend...visit my if u free ekh ;D

..nOj.. said...

ni kes kumpul duit nk soping menggila tuk raye ke ni. heheh bagus gak gitu. bole double soping ni

kodok hijau the ghost writer said...

kodok bersedia ...dengan etry jaudah berbuka pose, kuih raya dan baju raya dalam belog ini.. tgh bersabar sabar menanti hahahhaa

mekchu said...

bleh menten tebal poket kalo praktik kan.. hehe..

sI tEDI said...

baru seminggu gaji, duit rasa mcm dah susut byk. ha ha ha

Privacy_Resident said...

Gaji oh gaji.. Saya budak belajar tak ada gaji ;P

Eye_nee said...

Belum dapat Gaji lagi la...

Eyriqazz said...

dah nak abis dah pun duit gaji..huk3..bulan 8 tak masuk lagi...heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails