Followers

Tuesday, July 20, 2010

Entri Mahluk Comel Untuk Tatapan Semua

Oh semalam blog ini dipenuhi dengan entri makanan menggiurkan dan menggoda hati mereka-mereka yang sedang mengganti puasa dan jugak yang sedang berpuasa sunat. Mintak hampun la sangat-sangat. Aku yang tak puasa ni pun meleleh air iur bila tengok gambar spaghetti campak-campak pagi tadi..hehe.

Oleh yang demikian, hari ni kita santap gambar mahluk - mahluk comel ini ye. Anak-anak sepupu cik noy la sapa lagi. Aina dan Ada. Oh sepupu-sepupu ku asyik beranak jek. Sorang beranak, semua beranak. Makcik aku selalu dapat pakej cucu 4 orang sekaligus dalam tahun yang sama. Meriah!

My favourite : Aina Najihah

Syuhada @ Ada : Menangis tak ada sikit-sikit okeh, Load speaker habis!

Bangun pagi nak mandi

Oh masa ni Aina telah memberikan side kick kepada Ada. Ada melalak, langsung tak boleh snap gambar lagik

Lokasi : Kampung tercinta, Rumah Atok


5 comments:

B.E.R.Y.S said...

Omg!! sgt comel baby-baby nie..alaaa cakpung cakpung..!! ;p

kodok hijau the ghost writer said...

comeynya...anak awak bila agaknya kami bleh lihat?

diraja22 said...

bakal2 pelapis pemimpin negara..

sI tEDI said...

wah! bulat mata mereka!

PAP said...

aku dulu masa kecik-kecik pun comel cam budak-budak ni jugak..serius..tak tipu.

*gelak comel*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails