Followers

Friday, July 2, 2010

Nuffnang cheque is on the way!


Hihihihihihihiiiiiiiiiiii..... My first Nuffnang cheque is on the way.. Senyum sampai telinga bila baca email dari Nuffnang pagi tadi. Sengih-sengih, senyum-senyum macam ade orang masuk meminang...haha.

Haruslah teruja dan terlebih excited kan sebab cek pertama, hasil pertama, bayaran terkumpul pertama dah nak sampai ke tangan.. Blogger lama yang dah merasa berkeping-keping cek nuffnang mesti dah tak berapa nak teruja cam aku ni kot..hehe

Jumlah terkumpul boleh tahan la bagi aku, tapi tak sampai beribu okeh. Alhamdullilah dapat juga hasil sampingan dari berblog ni kan. Cett.. bercerita macam cek tu dah sampai kat tangan jek... Haha..terlebih excited punye pasal kan..

Nuffnang, sila la sedekahkan buffered earning banyak skit lepas ni kat blog ceriteras tentang hidup ni buleh dak? =)



15 comments:

jfook said...

Congrats!!!

I n n z said...

kite punye cheque pun same ..


haha !
sebok gak nk gtaw xD

kaizen shinobi said...

nak sikittttttttttttt!!!! x banyak 25percent je.. bleh? ahaks~

shadowburble said...

congrats!!

kenwooi said...

cool.. mine too! =)

M-Knight said...

congrats!

Kie-yu said...

yeay!
tahniah
bleh blanje mkn ;)

soffya cik bulan said...

mintak sikit..mintak tips sikit..he

suhaisweet said...

Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

..nOj.. said...

wei bile cashout. takkan cpt sgt sampai (ayat jeles)

NeenaAnuar said...

waH! akak tak penah dpt satu pun lagi! camner cara nak dpt cek nie? share sikit! hehehee...

EYANG RESI 313 said...

Nice posting

alynn malynna said...

hmmm bestnye...
tahniah....

Aini said...

Neena : Kak neena kena letak iklan nuffnang dulu kat blog, lepas tu bila earning dah masyuk, bolehlah cash out =)

Nojj : Tak yah la jeles.. Blog dia tu nuffnang sentiasa mngerlip! Lagi Jeles!

allyn, kie-yu, jfook : terima kasih =)

cik bulan : TIps ye, nanti la buat entry.. =)

Dwi said...

tahniah ya,, izin follow..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails