Followers

Wednesday, July 7, 2010

Malaikat Maut Menghampiri Aku


Mak hai terkaget sebentar aku tadi. Tengah-tengah buat kerja depan pc tiba-tiba keluar email notification kat gambar atas ni.. Malaikat maut nak jadi kawan? Seram barang sedikit aku tadi.. Ade pulak malaikat maut kat facebook sekarang ye.

Encik malaikat maut, boleh tak guna nama manusia kat facebook... Encik buat saya seram sejuk la di pagi Rabu yang mulia ini. Encik memang misteri ni. Gambar kat profail picture pun bukan gambar manusia. Tak suka la misteri-misteri ni encik.

Sekian.

10 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

malaikat memang selalu dekat ngan kita, tapi belom masanya lagi.. untuk mencabut nyawa kita. so..itu makna dia nak berkenalan ngan awak.. hahahah

nota tapak kaki: tak penah marah awak. saya marah kalau tak dapat kad kawin jer nanti

MyCerita! said...

Tajuk yang agak sensasi..haha

:D

..nOj.. said...

mak aii. ngeri betul. tanak komen la

Ainee Cumi said...

wahh!! INI SESUATU YANG RARE!!

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. seram giler bunyi tajuk.. isk2.. sape la yg guna nama tu..

faizerkaizer said...

Allah Subhannallah wataala, sentiasa memerhati kita,. yang tu tak seram ke masa tengah wat dosa.

aini, saya pun benci orang yang kai nick guna nama malaikat maut ni, macam dia sendiri tak takut dengan malaikat maut tu,.

suhaisweet said...

Fuh..main2 awak ni..terkejut nengok tajuk..Nice..My very da very latest.. Bahaya!

nizamsani said...

Haiyo.dah dekat.

ZACK ENTRY said...

wow!memang terbaik..mana yang buta segala buta boleh terkejut terus buat nasuha..=)

NeenaAnuar said...

hohoho... ade gak 'org' camgini yek!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails