Followers

Monday, July 5, 2010

Persiapan Perkahwinan Saye.....

punye cousin....hehe.. Tajuk Saje nak gempak =) 10 Hb Julai ni, my cousin punya majlis kahwin akan berlangsung dekat rumah arwah atok kami. Oleh kerana pengantin masih berada di Kuala Lumpur, maka kami sepupu-sepupu yang kecoh lagi havoc la yang sedang bertungkus lumus membantu menyiapkan persiapan kat JB ni.

Masing-masing dah dibahagikan tugas. Oh ye, family kami sangat rapat, oleh itu, majlis perkahwinan beliau samalah macam perkahwinan kakak sendirik. jadi harus lah aku membizikan diri kan. Sekarang ni aku sibuk membungkus goodies untuk budak-budak masa majlis nanti.

Oleh yang demikan, marilah mnyaksikan kebersepahan rumahku dalam proses menyiapkan 350 goodies kanak-kanak untuk Majlis hari sabtu dan juga 70 bungkus goodies kanak-kanak untuk majlis Khatam Quran Jumaat malam nanti.

Proses membungkus di mulakan dengan bersemangatnye!

Goodies di mana-mana - Di atas sofa

Goodies di mana-mana - Di atas lantai

Goodies di mana-mana - Juga di atas meja

Ohh Nur Aina Najihah juga mahu di bungkus menjadi goodie besar?

5 comments:

..nOj.. said...

ceh ingat betul la dia nk kawen. tetiba je kan. teruja nye nk pg kenduri kawen 10 aribulan ni gak. jiran kawen xkenal pun sape. tp saje nk teruja sbb rasenye dh lama sgt tak makan lauk org kawen

suhaisweet said...

Hmm..suspen jer..Anyway cute baby tu..hehe..Nice..nice..My funny special for u..don’t forget to laugh ya Check Here

ila-ali said...

betul la..suspen aje. Anyay congrats to yr cousin.

kodok hijau the ghost writer said...

teruk dah pompuan ni.. cepatlah kawin.. nanti kodok bagi hadiah istimewa untuk awak.


nota tapak kaki: kalau kodok bagi MJ nak tak.. malam jumaat hahaha

Zaharah said...

ceh tengok tajuk mcm berminat..skali bexe hampeh.. ngat die yg kawen..huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails