Followers

Wednesday, July 14, 2010

Blueberry Cheese Tart


Wah.. aku tak sabau nak tunggu hujung minggu. Ada projek hujung minggu yang sweet bakal aku buat. Tu tu tu... Gambar kat atas tu la.. Blueberry Cheese Tart. Uh dah lama dapur kat rumah tak berasap dengan kuasa aku tau..

Gambar atas tu sumber google2 jek. Tunggu la next week macam mane plak rupe Bueberry Cheese Tart aku kan.. Kot rupa die cam karipap penyek, kirim salam je la nak tayang kat sini..haha

P/s : Resepi dah google, acuan dah ade, bahan jek lum carik....... Harus ke Juscoooooooooooo.. <-- Jcard day besok woo kat Juso Taman u. Perempuan, sila bersedia! =)


10 comments:

Thristhan said...

Hey, nampak sedap wei.

princess_eryna said...

salam kenalan...

nape laa sumw org asyik post psl mknn jerr today??... menduga iman org2 yg sdg berpuasa tau....huhu

kodok hijau the ghost writer said...

makan lagi.. bila aku dapat merasanya

sI tEDI said...

x pernah try!

izansalleh® said...

nanti bg resepi sekali la ;)

Iznie said...

waa...sedap tue...iznie da penah try...besh jugak, mkn mse kuar oven lagi best! :)
selamat mncuba....nnti nak rse jugak ae...hehe

ken said...

looking nice..i love cheese tarts =)

..nOj.. said...

uii peberet ni. sedapnye. tp malas nk buat. kalo nk mkn rajin nk beli je. hehe

ZACK ENTRY said...

nak sikit boleh? =P

Rosie said...

Nak mau koment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails