Followers

Monday, July 12, 2010

Mak Aih Dangdut Pagi-pagi Isnin Kat Hot fm Buat Aku Makin Berkobar Nak Join Hot fm Panggilan Masyuk

Siapa dengar radio hot fm pagi ni? Amacam segar tak segar kepala layan dangdut di pagi-pagi isnin ni? Sesekali syok jugak tak? Ade rasa nak joget-joget gak ni.. Hehe.. Macam-macam hal la si Fara ngan Faizal ni.. Uit, aku tak sabar nak join hot fm masyuk. Start minggu ni kan? kan?

Walaupun tak pernah menang, tapi tetap nak jugak join. Mane tau boleh dapat rezeki terpijak, sape tau kan. Tak de salahnye mencubanye jang oii..



Cakap pasal macam-macam hal ni kan, ape kes ade keyword lucah-lucah masuk blog aku lagi ni.. Tak suka i nyah... Blog ni suci okeh. Penuh dengan entri makanan mengiurkan dan baby-baby comel gebu sahaja... Lucah-lucah tak ade okey..

Eh semalam lagi dasyat, ade orang cari gay gebu Langkawi... Mak aih.. Orang pergi Langkawi nak naik cable car, dia nak cari gay gebu pulak... Macam-macam hal laaaaaaa.

Ok ee ahh ee aah ee ah ee ahh eek... <-- Lagu mas idayu sedang rancak di Hot fm ketika ini =)

2 comments:

..nOj.. said...

heheh gay gebu langkawi? ade ke kt cni. aku pun nk carik gak la. hahaha. weh geli je baca tajuk kt bwh tu. sate ni kalo mkn sket2 mmg sedap tau. bile mkn lebih sket, mmg kompom la kurus. huh

Dean said...

yeee yeee,,ai pun dengar hot pg td...sambil kemas umah sambil gelek2..haha..best lama tak layan lagu dangdut dulu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails